• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkı)

• Ankete Katılan
    388
  • Anket Kapalı .
Görmemiştir, meşguldür, müsait değildir, unutmuştur. Bunca zaman bunu mu düşündün kız yazmadı diye 🥹
Kızz var boyle düşuncem ya acaba niye yazmadı kötü birseymi dedim 🙈🙈🤣 bazen kaçıran oluyo yazımı diyorum bi benimi göremedi :D hiç sevmiyorum bu huyumu hatta sana yazdım sen hic dönmemissin bana diyorum nededim şimdi burdada cvp yazmadı 😆😆😆😆

Kızz var boyle düşuncem ya acaba niye yazmadı kötü birseymi dedim 🙈🙈🤣 bazen kaçıran oluyo yazımı diyorum bi benimi göremedi :KK70: hiç sevmiyorum bu huyumu hatta sana yazdım sen hic dönmemissin bana diyorum nededim şimdi burdada cvp yazmadı 😆😆😆😆
İnsanoğlunun bazen gözünün hiçbir şeyi göremeyeceği inanılmaz kötü süreçler oluyor ve uzun da sürebiliyor. Öyle bir süreç zamanında yazmışsınız.
Hatırlamaması normal.

İnsanoğlunun bazen gözünün hiçbir şeyi göremeyeceği inanılmaz kötü süreçler oluyor ve uzun da sürebiliyor. Öyle bir süreç zamanında yazmışsınız.
Hatırlamaması normal.
Hee yok ben onun için demedim canım genel olarak dedim 🙈 ama haklısın tabiki 😔

Son düzenleme:
JOYz JOYzJOYz hesabı doğrulanmış üye. bebeyim, gel kayfe içelim.🥺
IMG_3744.jpeg

Alıştın Bursa’da tabi, yap bi kahve kuşum.😌
Şu kız uyusa ara öğün niyetine latte yapasım var kendime, hurmayla içerim. Başladım artık bugün yavaştan. Ama bayağı yavaş. 🤣

Şu kız uyusa ara öğün niyetine latte yapasım var kendime, hurmayla içerim. Başladım artık bugün yavaştan. Ama bayağı yavaş. 🤣
Sunum şeysi yapmayı unutma, ben gibi sunumsuz olmasın.😌

Tepsi olur, muşamba örtü olur, Ece çiklat neyim olur.😌

Eklentiler

• IMG_2068.jpeg
    IMG_2068.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 41
Back