- 25 Ağustos 2019
- 60.834
- 112.915
- 30
Paylaşayım bigün görürsün baahhhKesin benim ikinci söylediğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaşayım bigün görürsün baahhhKesin benim ikinci söylediğim
ŞüphesizBen biliyorum kimin aldığını
İkinci yazdığım ilk 3 dk da gideni kim aldı bilmiyorum ama senden şüpheleniyorumŞüphesiz
Şüphesiz
Bence ben değilimdirİkinci yazdığım ilk 3 dk da gideni kim aldı bilmiyorum ama senden şüpheleniyorum
Gündüz aklımdaydı konunun açılacağı, akşam unuttum, saat 9da aklıma geldi İstediğim tarifler gitmiştir diye tarif almadım. Hoşuma giden, farklı bir tarif bulurum belki bakınayım.
Kalmıştır bir seyler ,dene bakalımGündüz aklımdaydı konunun açılacağı, akşam unuttum, saat 9da aklıma geldi İstediğim tarifler gitmiştir diye tarif almadım. Hoşuma giden, farklı bir tarif bulurum belki bakınayım.
Niyeyse rastgele bir tarif değilmiş gibi hissettim şuvanOnuda düşünmüştüm haa rastgele baska birşey dedim
Teşekkürler Seda Sana da başarılar dilerimBu yeni yarışmada herkeze başarılar dilerim.
Sağol.Teşekkürler Seda Sana da başarılar dilerim
Sende sağol.Sağol.
Canım nasılsın ben sana ilk doğurduğun gün hamile olduğumu öğrendim haber vermistim sanırım görmedin üyelik iptalınde herhalde birşey gelmiyo bildirimHerkeZe günaydın