- 24 Eylül 2018
- 97.360
- 292.783
ÖyleAlıştık artık öyle..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÖyleAlıştık artık öyle..
Ay o aşırı cimrilerde bir bölümde gördüm kadın pazartesiden bir kupa kahve alıyormuş hafta sonuna kadar onu ısıtıp ıstıp içiyormuşruj işlerinden kaçıncı da olduğumu anlıyorum diyor bir deKeşke yaptıkça bitmeyen kahve uretilse ,alırdık 1 kere ,misss Kukrim
Hiç bizlik değil ama bunu yapabilecek birilerini tanıyorumAy o aşırı cimrilerde bir bölümde gördüm kadın pazartesiden bir kupa kahve alıyormuş hafta sonuna kadar onu ısıtıp ıstıp içiyormuşruj işlerinden kaçıncı da olduğumu anlıyorum diyor bir de
Nasıl izledin bir kere denk geldi yada başka yerde gördüm midem kaldırmadıAy o aşırı cimrilerde bir bölümde gördüm kadın pazartesiden bir kupa kahve alıyormuş hafta sonuna kadar onu ısıtıp ıstıp içiyormuşruj işlerinden kaçıncı da olduğumu anlıyorum diyor bir de
Ne bileyim ilginç geldiler ,bazılarının yaptıkları ama gerçekten iğrenç derecedeNasıl izledin bir kere denk geldi yada başka yerde gördüm midem kaldırmadı
Bilmediğimiz şeyleri merak ediyoruz ondandırNe bileyim ilginç geldiler ,bazılarının yaptıkları ama gerçekten iğrenç derecede
Kahve yada çayı biraz fazla içince tansiyonum düşüyor benimKeşke yaptıkça bitmeyen kahve uretilse ,alırdık 1 kere ,misss Kukrim
Az olur yaaaBu oylama 3 ay devam etsin bence
Bi dahaki yarışmaya kadar devam etsin işteAz olur yaaa
Benim de kahve icmezsemKahve yada çayı biraz fazla içince tansiyonum düşüyor benim
Şahane bir fikir bebişimBu oylama 3 ay devam etsin bence
Tamam olurBi dahaki yarışmaya kadar devam etsin işte
Zaten yüz yıldır devam ediyor bebişimŞahane bir fikir bebişim
Haklısın be bebişimZaten yüz yıldır devam ediyor bebişim
O dizide güzeldi,eskileriseyretmek keyif veriyor aslınfa.Evet
Bizimkiler’i bitirince Yazlıkçılar’a başlamayı düşünüyorum.