Anca beraber, kanca beraber aşkomBen de peşinde
Yess,söcözümüz varAnca beraber, kanca beraber aşkom
Dizi keyfindeNerde bu millet
Ne var bu akşam aşko ben bilmiyorum hiç tv gündemini .Dizi keyfinde
Kahvem Bursa’dan, kokusu tanıdık gelmiştir cancağzım.Kahve kokusu alınca çalı arkasından cikiverdim
Kahve severler derneği başkanları olarak art arda geldiniz.Ben de peşinde
Bahar var aşko ,ben de izlemiyorum ama hastası olan biri sürekli söylediği için biliyorumNe var bu akşam aşko ben bilmiyorum hiç tv gündemini .
Ben bir yaprak dökümü bilirim bir aşkı memnu zamanını
Mis gibi olmasından belli cancağızımKahvem Bursa’dan, kokusu tanıdık gelmiştir cancağzım.
Kahve severler derneği başkanları olarak art arda geldiniz.
Sultanların maçını bekliyorlardır belki benim gibiDizi keyfinde
Bilir kişi yorumlarımızı yapıştırdık hemen yasoKahvem Bursa’dan, kokusu tanıdık gelmiştir cancağzım.
Kahve severler derneği başkanları olarak art arda geldiniz.
Olabilir ,bende TV kültürü sıfırSultanların maçını bekliyorlardır belki benim gibi
Bahar dündü cancağzım, bugün yatak odasını temizlerken izledim yutuptanBahar var aşko ,ben de izlemiyorum ama hastası olan biri sürekli söylediği için biliyorum
En son mesajımda yazan doğru işte cancağızım ,bakBahar dündü cancağzım, bugün yatak odasını temizlerken izledim yutuptan
En son mesajımda yazan doğru işte cancağızım ,bak
TV kültürüm sıfır
Bende izleyebilirsem bir Müge Anlı’yı izliyorum, Bahar’ı YouTube’dan izliyorum.En son mesajımda yazan doğru işte cancağızım ,bak
He bak çok ilginç bir şey olursa arada MügeBende izleyebilirsiniz bir Müge Anlı’yı izliyorum, Bahar’ı YouTube’dan izliyorum.