Bi süre katılmicam ajsjsjDemeyeyim işte, dersem sıkıntı.
NedenBi süre katılmicam ajsjsj
Beceremiyorum ya yoruldum
Çok geçmiş olsun canım benim, acil şifalar diliyorumYok yazıyorum da dişim ağrıyor du agri kesici içtim onun sersemliği var üstümde
Pes ettin yaniBeceremiyorum ya yoruldum
Yani böyle hayalimdeki gibi yapamıyorum ayda bir kere ama mina burnumdan getiriyor odaklanamıyorum sinir basıyorPes ettin yani
Minayi da seviyorum ama onu da doferimmYani böyle hayalimdeki gibi yapamıyorum ayda bir kere ama mina burnumdan getiriyor odaklanamıyorum sinir basıyor
Nasıl istersen canımYani böyle hayalimdeki gibi yapamıyorum ayda bir kere ama mina burnumdan getiriyor odaklanamıyorum sinir basıyor
Valla az kaldı sabrımı sınıyor daha da yaramaz olduMinayi da seviyorum ama onu da doferimm
Sakin bırakma, devam etmelisin, bırakırsan yenilirsin. Üzerine gidersen başarırsın
Bir ay uzaktan izleyeyim belki iyi gelirNasıl istersen canımaslında farkında değilsin ilerleme var. Ama biraz daha var
Ah kuşum insallahSakin bırakma, devam etmelisin, bırakırsan yenilirsin. Üzerine gidersen başarırsınki sen çok iyisin bi kere kuzu yakindaaaa
Aşk çocuk, çok tatlı ama azıcık müsade etsin döfcem yoksa popişe popişeValla az kaldı sabrımı sınıyor daha da yaramaz oldu
Zamanla üstesinden geliyorsun ciddi söylüyorum bebişimAh kuşum insallah
Aşk çocuk, çok tatlı ama azıcık müsade etsin döfcem yoksa popişe popişe
Ya aslında bana iyi geliyor kafam dagılıyor uyurken de yapamıyorum sese kalkıyorZamanla üstesinden geliyorsun ciddi söylüyorum bebişim
Bu ay dayanamazsın belkiBir ay uzaktan izleyeyim belki iyi gelir
Neden nevos öyle dedinBu ay dayanamazsın belki
Dur abla aklımı mı okuyorsunBu ay dayanamazsın belki