Kızartılmadan yapılan bir sürü böreğimiz vardıBütün börekler süper, ama ben artık sağlıklı beslenmeye çalışıyorum . Kalorisinin en düşük olduğunu düşündüğüm böreğe verdim oyumu.
Hepinizin ellerine kollarına sağlık
Benle ilgisi yokYoksa kahve kapusu da mı eklendi
İyi bile dayandıSonunda dile gelmiş
ÖyleDaş olsa çatlardı
Tamam . . .
Sadece resimleri ile değerlendirdim , emek veren herkesin ellerine sağlık.Kızartılmadan yapılan bir sürü böreğimizi vardı
3 oy hakkınız vardı. 1 oy kullanmışsınızSadece resimleri ile değerlendirdim , emek veren herkesin ellerine sağlık.
Aslında kol böreği, pizza börek, lahmacun börek, mantı,patlıcanlı , sigara hepsinin tadının muhteşem olduğuna eminim
Teşekkür ederizSadece resimleri ile değerlendirdim , emek veren herkesin ellerine sağlık.
Aslında kol böreği, pizza börek, lahmacun börek, mantı,patlıcanlı , sigara hepsinin tadının muhteşem olduğuna eminim.
Olursa işime gelir zaten pasta yapacaktım iyi denk gelirHaziran ayında kategorisi bana pasta olcak gibi geliyorr
Ben elendim.Kızartılmadan yapılan bir sürü böreğimiz vardı
Pasta olunca kan çıkıyor topikte.Haziran ayında kategorisi bana pasta olcak gibi geliyorr
Telve ve köpük aşkınaaa
Kalorisinin en az olduğunu düşündüğüme verdin3 oy hakkınız vardı. 1 oy kullanmışsınız
Mesela ben de yağsız kıyma kullanmıştımKalorisinin en az olduğunu düşündüğüme verdin
Fincanda kahve içemez oldum, illa görücem o telveyiTelve ve köpük aşkınaaa