Önümüzdeki ay değil de seneye inşallah boşuna ıslık çalıp nefesini tüketmeEl açması mı hımmmm
Bana kayın aile geldi sabahtan kahvaltıya. Hala bizdeler. Peki benim oğlanı kaynanamla evde bırakıp güne gitme şokum?İkinizin de aynı anda gelmesi, yazması, misafiri olması bu nedir yavBirbirinizin misafiri falan mısınız hayırdır
Sunum foto olaylarına girmiyorum zaten. Biz göreceğimizi gördük, bileceğimizi de biliyoruz
Baklava açmış insan oSende açarsın aslında
Baklava mıSende açarsın aslında
Her şeyi becerir ama oğluşu izin verdiği kadarBaklava açmış insan o
Ev baktı mı enişteler?Bana kayın aile geldi sabahtan kahvaltıya. Hala bizdeler. Peki benim oğlanı kaynanamla evde bırakıp güne gitme şokum?
NeeeBana kayın aile geldi sabahtan kahvaltıya. Hala bizdeler. Peki benim oğlanı kaynanamla evde bırakıp güne gitme şokum?
En gerçek beğenmeyen benim.Kimse de kendi tarifini beğenmiyor
Tamam yaparız bi şeylerÖnümüzdeki ay değil de seneye inşallah boşuna ıslık çalıp nefesini tüketme
Konuyu açamadın mı?Bana kayın aile geldi sabahtan kahvaltıya. Hala bizdeler. Peki benim oğlanı kaynanamla evde bırakıp güne gitme şokum?
O kadar yapıp da yiyememek yük olmaz mı insana benim oğlanın kuru yemişlere alerjisi varYaptın,yaparsın
Ben hep derim razıyım ondan diye. O ailede en çok onu severim, kocamdan bile iyidir hahshsjdNeeeBenim kaynana evi terkederdi Senin kaynanan iyi insan Allah razı olsun
Gazete den yemek fotosu çekmiş gibi çıkmış senin beğenmemen bişey ifade etmiyorEn gerçek beğenmeyen benim.
Niyeeeeee? Konuyu açtım bu arada.
Niye söylemiyorsunNiyeeeeee? Konuyu açtım bu arada.
Zahmet oldu yavrumNiyeeeeee? Konuyu açtım bu arada.
Hee tamam börek göresim yok zaten börekle gittim börekle geldimBaklava yapmıyoruz zaten el açması börek dedik.Seneye inşaallah