Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 3432302 bugün günlerden hingel
Kv denin hingelide attım ne güzel yapıyor yarında bir Çerkez yemeği yapalım dedi ismini unuttum hamur işi ama kesin
Buda değişik bir kaynana tipievet yani abartisiz bi kucuk kutlama idi.
Galibim sanma benim galip herkes ettiğinden utansın yukrda Allah var
Bu mesaji yazmis.
valla artık elimi eteğimi cekesim geliyor.Buda değişik bir kaynana tipiSizin onlara nispet olsun diye yaptığınızı düşünmüş olabilir
Teşekkür ederimEllerine sağlık canım
Üzerine düşme boşver. Gün gelince herkes yaptığından utanırvalla artık elimi eteğimi cekesim geliyor.
haftaya zaten esim izinli .
Oda evde olur. Bakalım kendiliginden tavrini indirip normal haline dönecekmi
Doğru haklısın.Üzerine düşme boşver. Gün gelince herkes yaptığından utanırGereksiz kıskançlık yapıyor. Birde bunun doğum sonrası versiyonu var
Eki Görüntüle 3432302 bugün günlerden hingel
Kv denin hingelide attım ne güzel yapıyor yarında bir Çerkez yemeği yapalım dedi ismini unuttum hamur işi ama kesin
Bir cevap verin yav ağaç olduk burada
18 kişi tarif aldı sonuç 12Bir cevap verin yav ağaç olduk burada
Zaten meraklısı da çokmuş Nevoş18 kişi tarif aldı sonuç 12
Önümüzdeki ay sofra yapayım görün
Yine misafir var bayılacam.Bir cevap verin yav ağaç olduk burada
Hangi tarifler yapılmadı Nevoş?18 kişi tarif aldı sonuç 12
Önümüzdeki ay sofra yapayım görün
Tamaaam. Fotoları attım tele. Seçip açarım konu da hiç hevesim yok
Evde misafir var.
Foto 10 üzerinden 3
Sunum 10 üzerinden 2
İkinizin de aynı anda gelmesi, yazması, misafiri olması bu nedir yavYine misafir var bayılacam.Akşam yemeği faslı bitsin, Umay’ı emzirmeye geçtiğim anda açacağım konuyu. Beklentinizi düşük tutun, kendi aranızda yarışacaksınız.
Tamaaam. Fotoları attım tele. Seçip açarım konu da hiç hevesim yok
Evde misafir var.
Foto 10 üzerinden 3
Sunum 10 üzerinden 2
Sizin kötü sunum yapma gibi bir ihtimaliniz yok kiYine misafir var bayılacam.Akşam yemeği faslı bitsin, Umay’ı emzirmeye geçtiğim anda açacağım konuyu. Beklentinizi düşük tutun, kendi aranızda yarışacaksınız.
Tespit gibi tespitSizin kötü sunum yapma gibi bir ihtimaliniz yok ki
Bizimle eğleniiilerİkinizin de aynı anda gelmesi, yazması, misafiri olması bu nedir yavBirbirinizin misafiri falan mısınız hayırdır
Sunum foto olaylarına girmiyorum zaten. Biz göreceğimizi gördük, bileceğimizi de biliyoruz
Tava böreğiHangi tarifler yapılmadı Nevoş?