- 2 Aralık 2015
- 31.462
- 104.993
Kim?Börek geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim?Börek geliyor
BakayımÇok ta fena olmadı tarif aksilikler olsa da.Daha iyi bir sunum olabilirdi müsait bir zamanda eklerim. Şuan annem yanımda, Onu uyutayım da öyle
Şimdiden ellerine sağlık canımÇok ta fena olmadı tarif aksilikler olsa da.Daha iyi bir sunum olabilirdi müsait bir zamanda eklerim. Şuan annem yanımda, Onu uyutayım da öyle
Hamur bozulmadan eklediAhahahahah
Bize bu günleri gösteren Yüce Yaradana hamdolsunHamur bozulmadan ekledi
Çok şükür aşkomBize bu günleri gösteren Yüce Yaradana hamdolsun
Bu sefer bu şarkı sana gelsinÇok ta fena olmadı tarif aksilikler olsa da.Daha iyi bir sunum olabilirdi müsait bir zamanda eklerim. Şuan annem yanımda, Onu uyutayım da öyle
Mucize Peri
Şükür aşkomÇok şükür aşkom
Aşko teklifleri değerlendirmelisin2 oldu 0(232) kodlu bir numaradan aranıyorum,dizi ya da film sektöründe çalışmam için teklif sunuyorlar ,acaba konusu ne ? Ahahahahahaa direkt kapatıyorum sormadan
Aşko valla başım belaya girecek diz üstü sekreter mi yapacaklar ki beni ,napacaklar ?Aşko teklifleri değerlendirmelisin
Yaz kızımAşko valla başım belaya girecek diz üstü sekreter mi yapacaklar ki beni ,napacaklar ?
AbboowYaz kızım
Aşko belki başrol verirlerAbboow
Aşko,aklıma gelen olasılıkları yazsam cinsellik bölümünde buluruz kendimizi beyim de yok ki korusunAşko belki başrol verirler
Ay kuzu valla yarım saattir foto yükleme ile uğraşıyorum ya valla aglicaktim,birazını yüklüyorum tekrar diğerlerini yükleyeceğim zaman bişey oluyor hooop yüklediklerimde gidiyor kaç kez tekrarladım valla enson Nevoş ablaya yazdım attım kalan fotoları o yuklucek sağolsun ay yazık bana ama yaaağğMucize Peri