Burnumda hissetttim o pudra kokusunuBu benim gözümden nasıl kaçmış?Gerçi pek giremedim dün siteye. Uykuları azalmaya başladı. İlk günlerdeki rahatlığım yok şu ara. Eve sinmiş bir pudra kokusu hakim. Tadını çıkarıyorum çünkü bu fırsat ele bir daha geçmez. Dükkanı kapattım artık.
Ev ev değil ebebek mağazası.Burnumda hissetttim o pudra kokusunu
Yaaaaa muhtesemmmEv ev değil ebebek mağazası.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahAllah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun adaşım
Sağolasın canım benimHayırlı sabahlar bayramınız mübarek olsun canlarNevreste
@C A N O @yasminsay @pearlshine @WunderLostBlue_Peri ASSOSyal @JOYz deynepnaz Margaret Hale @RedGirl başka buradan kimse var mıydı unuttuğum herkesin mübarek olsun
Tam senlik, minnoş bir hareket.Yaaaaa muhtesemmmben sırf o kokuyu almak için ebebege giriyorum askolettam biliyor musun
Bide agu gugu,gidi bidi yapıyorum askolettamTam senlik, minnoş bir hareket.
Rabbim daha güzel günler nasip etsinBizim sitede çocuklar bayramı yaşıyordu. 80 daireydik herkes birbirini tanıyordu. Ondan çocuklar bayram kaç gün ise hergün çıkıp şeker topluyordu.Birlikte bahçede takılıyorlardı.Ondan oğlum iki bayramdır çok sıkılıyor. Üç yılda olsa bayramı çok iyi geçirdi.
uykusuz geceler loodingBu benim gözümden nasıl kaçmış?Gerçi pek giremedim dün siteye. Uykuları azalmaya başladı. İlk günlerdeki rahatlığım yok şu ara. Eve sinmiş bir pudra kokusu hakim. Tadını çıkarıyorum çünkü bu fırsat ele bir daha geçmez. Dükkanı kapattım artık.
Ellerine sağlık canımbugün hindistancevizi sütü yaptım kendime. geçen gün yeni hindistancevizi rendesi almıştım. ununu falan da 1-2 hafta önce aldım. ben de dolaptaki eskileri bitireyim hem de bana süt olsun dedim hindistancevizi sütü yaptım
Vayy hatuna bak, bize börek yapmıyor ama hindistancevizi sütü yapıyorbugün hindistancevizi sütü yaptım kendime. geçen gün yeni hindistancevizi rendesi almıştım. ununu falan da 1-2 hafta önce aldım. ben de dolaptaki eskileri bitireyim hem de bana süt olsun dedim hindistancevizi sütü yaptım
Et yemağa yapacakmışVayy hatuna bak, bize börek yapmıyor ama hindistancevizi sütü yapıyor
Bende yapcam belkiEt yemağa yapacakmış
Hindistan cevizine bayılırım afiyet olsunbugün hindistancevizi sütü yaptım kendime. geçen gün yeni hindistancevizi rendesi almıştım. ununu falan da 1-2 hafta önce aldım. ben de dolaptaki eskileri bitireyim hem de bana süt olsun dedim hindistancevizi sütü yaptım