hindistancevizi sütlü kuzu kavurmaEt yemağa yapacakmış
Ooo tamam o senin olsunhindistancevizi sütlü kuzu kavurma
Halay çekersen bayılman kötü mü çalıyorlarSoran olursa davul seslerine dayanamadı bayıldı dersiniz.
Halay mıHalay çekersen bayılman kötü mü çalıyorlar
393 oy alıp birinci olduğun günleri de görürüz inşallah. Mesela diğer kategori birincisi sen olabilirsin.93 oy almış tarifim birinci olmuş gibi mutluyum
evimin yanında düğün salonu var ordan gelen sesler beni mutlu ediyor geçen çerkez düğünü var dı kendi düğünümde oynadıydım bilmedigim bir şey duyunca o güne gittimHalay mıben mi düğünde değilim ki sorun da burada ben düğünde değilim ama bayramın ilk gününden beri her gün bir komşu düğün yapıyor ve davul zurna seslerinden kafayı sıyırmak üzereyim. Hele bir tanesi sabah saat 9 gibi başladı öğleden sonra 14 gibi bitti. O bittikten yarım saat sonra diğer komşunun evinden davul zurna sesleri gelmeye başladı ve şu saat oldu aralıksız davul ve zurna çalıyor. Kusucam artık.
Bak sunumu değiştirdin hemen farketti93 oy almış tarifim birinci olmuş gibi mutluyum
Zalım kıź oy vermedin bana393 oy alıp birinci olduğun günleri de görürüz inşallah. Mesela diğer kategori birincisi sen olabilirsin.
Yooo dostum yooo ben o seslerden asla mutlu olmuyorum.evimin yanında düğün salonu var ordan gelen sesler beni mutlu ediyor geçen çerkez düğünü var dı kendi düğünümde oynadıydım bilmedigim bir şey duyunca o güne gittim
Ne yapmıştın senZalım kıź oy vermedin bana
Evet sunum tarif kadar önemliBak sunumu değiştirdin hemen farketti
Pattesli rulo börek ben sadece cips olarakv severim pattisi dedinNe yapmıştın sen
Hatta tariften daha önemliEvet sunum tarif kadar önemli