Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Bu benim gözümden nasıl kaçmış? 🥹 Gerçi pek giremedim dün siteye. Uykuları azalmaya başladı. İlk günlerdeki rahatlığım yok şu ara. Eve sinmiş bir pudra kokusu hakim. Tadını çıkarıyorum çünkü bu fırsat ele bir daha geçmez. Dükkanı kapattım artık. :KK53:
Burnumda hissetttim o pudra kokusunu 🥺🙈

Bizim sitede çocuklar bayramı yaşıyordu. 80 daireydik herkes birbirini tanıyordu. Ondan çocuklar bayram kaç gün ise hergün çıkıp şeker topluyordu.Birlikte bahçede takılıyorlardı.Ondan oğlum iki bayramdır çok sıkılıyor. Üç yılda olsa bayramı çok iyi geçirdi.
Rabbim daha güzel günler nasip etsin 🤲🏻

Bu benim gözümden nasıl kaçmış? 🥹 Gerçi pek giremedim dün siteye. Uykuları azalmaya başladı. İlk günlerdeki rahatlığım yok şu ara. Eve sinmiş bir pudra kokusu hakim. Tadını çıkarıyorum çünkü bu fırsat ele bir daha geçmez. Dükkanı kapattım artık. :KK53:
uykusuz geceler looding 😬⏳

bugün hindistancevizi sütü yaptım kendime. geçen gün yeni hindistancevizi rendesi almıştım. ununu falan da 1-2 hafta önce aldım. ben de dolaptaki eskileri bitireyim hem de bana süt olsun dedim hindistancevizi sütü yaptım 🥥🥥🥥🥛

bugün hindistancevizi sütü yaptım kendime. geçen gün yeni hindistancevizi rendesi almıştım. ununu falan da 1-2 hafta önce aldım. ben de dolaptaki eskileri bitireyim hem de bana süt olsun dedim hindistancevizi sütü yaptım 🥥🥥🥥🥛
Vayy hatuna bak, bize börek yapmıyor ama hindistancevizi sütü yapıyor:63:

X