• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Ya canım yarışma şans işi🤣
Gül böreği az oy alıyor diye yaptım. Bir seferinde 9.bir seferinde 15.olmuş🤔
Bende öyle bekliyordum. Ama iyi oy aldı. Kk nın beğenisi dönem dönem değişiyor.
Bence sunumlarını ve tarzın değişti. Lütfen bu şekil ilerle🥰❤️
Anam bu kk da yani masterchef jürilerinden beter yetti gayrı😂😂😂 bir defa birinci oldum pınar sponsorluğunda ondaki tabağım da halbuki nasıl amatördü ama oy aldı bunlara nasıl emek veriyorum yok anacım yok 😂😂😂 amaaaa tabiki her zaman söylerim bu yarışmalar kesinlikle beni geliştirdi ve severek katılıyorum kazanamasam da. Bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum 🤩🌸❤️

Anam bu kk da yani masterchef jürilerinden beter yetti gayrı😂😂😂 bir defa birinci oldum pınar sponsorluğunda ondaki tabağım da halbuki nasıl amatördü ama oy aldı bunlara nasıl emek veriyorum yok anacım yok 😂😂😂 amaaaa tabiki her zaman söylerim bu yarışmalar kesinlikle beni geliştirdi ve severek katılıyorum kazanamasam da. Bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum 🤩🌸❤️
Aslında sorun sende değil sen özellikle son aylarda çok geliştirdin. Ama başka bir tarife olan ilgi veya başka bir tarifin sunumu öne geçebiliyor. 🤗🥰

Bence çok başarılısın ❤️🥰

Back
X