Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Ya canım yarışma şans işi🤣
Gül böreği az oy alıyor diye yaptım. Bir seferinde 9.bir seferinde 15.olmuş🤔
Bende öyle bekliyordum. Ama iyi oy aldı. Kk nın beğenisi dönem dönem değişiyor.
Bence sunumlarını ve tarzın değişti. Lütfen bu şekil ilerle🥰❤️
Anam bu kk da yani masterchef jürilerinden beter yetti gayrı😂😂😂 bir defa birinci oldum pınar sponsorluğunda ondaki tabağım da halbuki nasıl amatördü ama oy aldı bunlara nasıl emek veriyorum yok anacım yok 😂😂😂 amaaaa tabiki her zaman söylerim bu yarışmalar kesinlikle beni geliştirdi ve severek katılıyorum kazanamasam da. Bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum 🤩🌸❤️

Anam bu kk da yani masterchef jürilerinden beter yetti gayrı😂😂😂 bir defa birinci oldum pınar sponsorluğunda ondaki tabağım da halbuki nasıl amatördü ama oy aldı bunlara nasıl emek veriyorum yok anacım yok 😂😂😂 amaaaa tabiki her zaman söylerim bu yarışmalar kesinlikle beni geliştirdi ve severek katılıyorum kazanamasam da. Bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum 🤩🌸❤️
Aslında sorun sende değil sen özellikle son aylarda çok geliştirdin. Ama başka bir tarife olan ilgi veya başka bir tarifin sunumu öne geçebiliyor. 🤗🥰

Bence çok başarılısın ❤️🥰

X