Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Mesela bana bakıp daha iyi hissedebilirsin 😂
Senin sunum çok iyi, çok yaratıcı🤗🥰
Yani yaratıcılık ve tasarım ile ilgili bir kategori olsa kesin birinci olur🤗🥰
Ama kk genelde sevdiği, bildiği ve lezzetli gördüğü tariflere oy veriyor. Börek ön planda olursa oy daha çok alıyoruz🙈
Senin yaptığın gibi yaratıcı tabaklar yarışması yapalım 🤗🥰

Ama kk genelde sevdiği, bildiği ve lezzetli gördüğü tariflere oy veriyor. Börek ön planda olursa oy daha çok alıyoruz🙈
Evet nevom benim sunumlar hep tarifin önüne geçiyor. Kaplumbağa kurabiyesinde de öyle oldu. Bakalım inşallah sunumla yaptığım yemeği dengeleyebilirim bir gün 😅

Evet nevom benim sunumlar hep tarifin önüne geçiyor. Kaplumbağa kurabiyesinde de öyle oldu. Bakalım inşallah sunumla yaptığım yemeği dengeleyebilirim bir gün 😅
Devam etmeni arada katılmanın çok isterim canım🤗🥰Farklı bir renk katıyorsun🤗🥰
10 kişi bile olsa katılım olursa bu tarz yaratıcı tabaklar yarışması yapalım🤗

Devam etmeni arada katılmanın çok isterim canım🤗🥰Farklı bir renk katıyorsun🤗🥰
10 kişi bile olsa katılım olursa bu tarz yaratıcı tabaklar yarışması yapalım🤗
Çok güzel olur evet. Artık jurasik park mı yaparim ne yaparım bilmiyorum 😂 heves olmasi lazım. Bu sefer bir heves geldi mesela uğraştım o peynirin dudaklarına falan. Konumuz börekti halbuki 😅

Seçmekte çok zorlandım hepsi birbirinden güzel, lezzetli görünüyor. Oylarımı; Adana böreği, Ispanaklı gül böreği ve Sigara/ Parmak böreğine verdim. Katılan herkesin ellerine, emeklerine sağlık. Bol şanslar..

Benim avcı böreğinin avcısını nasıl yapacağız düşüncesi geldi bian:deli:

X