- 21 Aralık 2022
- 4.592
- 20.317
Ben de stres oluyprum ya ,Allah tan eşimin memleketi de öyle fazla uzak değil İstanbul a yoksa diyorum hayatta gelmezdim benBen yolculuk sevmiyorum galiba ya. Yarım saatlik yolculuk güzel ama fazlası beni yoruyor, sıkılıyorum
Olabilir hamarat aşkomBayram temizliği mi yapıyor yoksa
Biz buraya gelirken eşim çok yorgundu, kar yağıyordu. Yolda çok problem yaşadık, arabada eşya vardı. Neredeyse 9 saatte geldikBen de stres oluyprum ya ,Allah tan eşimin memleketi de öyle fazla uzak değil İstanbul a yoksa diyorum hayatta gelmezdim ben
Bizde bir şey yapmadıkOlabilir hamarat aşkomben hiç birşey yapmadım ,kızlar gitti, oğlanı da bayramda orada bırakacağız ,dönüşte başlayacağım koltukları falan yıkatacağım onlar yokken yapacağım temizliği tersten gidiyorum
İlk kez giderken de normal aşkom yoluda bilmediğin zaman ilk ,bir de malum durum .Biz buraya gelirken eşim çok yorgundu, kar yağıyordu. Yolda çok problem yaşadık, arabada eşya vardı. Neredeyse 9 saatte geldik
Eşim şimdi 5 saatte geliyor. Bende giderken nasıl hissedeceğim merak ediyorum. Gelirken yol hiç bitmedi
Aa gideceksin dimi aşkom iyi gelir sana da inşallahBizde bir şey yapmadık
Ben zaten bir ay sonra gideceğim. Dönüşte bakarız
Eşim yolda uyudu canım ya hatta iki sefer direksiyon kaydıİlk kez giderken de normal aşkom yoluda bilmediğin zaman ilk ,bir de malum durum .
Allah hayırlı yolculuklar nasip etsin hep
Evet aşkom ağustos ayında oradayım. Kvlerin evi merkezde duruyor. Onların tan bina yıkılacak ondan bir şey yapmadılar henüz kalıyorlar. Çok sık deprem oluyor. Aklımız uçmazsa o evde kalacağızAa gideceksin dimi aşkom iyi gelir sana da inşallah
Şansın varMerhaba iyi akşamlar
Birisi bana kaç oyum olduğunu söyleyebilir mi rica etsem
Bir totem yapıyorum da ona göre oy kullancam
Aşkom
Sorma aşkom,hava da sıcak,hiç çekilmiyorBayram temizliği mi yapıyor yoksa
Patesli rulo böreğe de oy beklirimMerhaba iyi akşamlar
Birisi bana kaç oyum olduğunu söyleyebilir mi rica etsem
Bir totem yapıyorum da ona göre oy kullancam
Burasi halen soğukSorma aşkom,hava da sıcak,hiç çekilmiyor
Orası neresi ?Burasi halen soğuk
Köyde daha iyi olur aslında o bahçenin olduğu yer ise orada daha güvende hissedersiniz aslında aşkom.İster tabi eşin de bir arada olmak iyi gelir hepinizeEvet aşkom ağustos ayında oradayım. Kvlerin evi merkezde duruyor. Onların tan bina yıkılacak ondan bir şey yapmadılar henüz kalıyorlar. Çok sık deprem oluyor. Aklımız uçmazsa o evde kalacağızSıkıntı olursa köye gideriz.
Görümceme gideriz. Eşim işten gelince birazda olsa bizimle olmak istiyor. Onu kıramıyorum.Birde çıktık bir daha gitmedik merak ediyoruz. Ev yıkılmadan dıştan bile olsa bir daha görmek istiyorum
Aşkom uyuyacaktım az daha ,nerelerdesin
Burdayım aşkomAşkom uyuyacaktım az daha ,nerelerdesin
İyi bakalım aşkomBurdayım aşkomgelip gidiyorum arada