• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Herkesin ellerine sağlık! :KK31:

Hepsi birbirinden harika!

Ben de katılmak isterdim.:KK75:

Oylarımı kullandım.

1-Adana böreği
2-Sigara böreği
3-Patatesli rulo börek

Hepsi muhteşem olmuş hepsi!!! :dondurma:
Teşekkür ederim oyun için

Ablacım 1998 yılında gitmiştim. Küçük güzel bir şehirdi.Suyu hatırlamıyorum ama orada patatesli gözleme yemiştim. Ya bunca yıl olmuş onun tadı hala damağımda😍😁
Abla beni araba tutuyor. Gitmek bir şey değil o yolu dön dön çok zor ya😁
Beni araba tutuyor karedenix tarafına gitmek mahvediyor ama gidiyorum

Beni araba tutuyor karedenix tarafına gitmek mahvediyor ama gidiyorum
Kendi aracımızda önde oturursam sıkıntı yok. Ama otobüs mahvediyor.
Ve ben bir türlü memleketimde yaşayamıyorum😁
Mecburen hep şehirler arası yolculuk yapıyorum.
İlaç alınca iyi oluyor.

Kendi aracımızda önde oturursam sıkıntı yok. Ama otobüs mahvediyor.
Ve ben bir türlü memleketimde yaşayamıyorum😁
Mecburen hep şehirler arası yolculuk yapıyorum.
İlaç alınca iyi oluyor.
Araba yolculuğunda iki dakika telefonda bir şeyler yapsam o yolculuk benim için zehir olur. Midem bulanır başım döner,malak gibi yatarım.sjdjdj

Araba yolculuğunda iki dakika telefonda bir şeyler yapsam o yolculuk benim için zehir olur. Midem bulanır başım döner,malak gibi yatarım.sjdjdj
Ben de hep böyle yolu takip ederim :KK57:hayatta uyuyamam.Bir gün bir çift ile Antalya ya gittik gece çıktık binerken dedi ki aa ben de hiç uyuyamam sohbet ede ede gideriz bismillah daha boğaz köprüsünü geçtik uyudu:KK70:

Ondan dolayı pek telefona bakmam, bir şey yemem, konuşmam😁Yolculukta çok eğlenceliyimdir. Ama kendi aracımızda problem yok.

Ben de hep böyle yolu takip ederim :KK57:hayatta uyuyamam.Bir gün bir çift ile Antalya ya gittik gece çıktık binerken dedi ki aa ben de hiç uyuyamam sohbet ede ede gideriz bismillah daha boğaz köprüsünü geçtik uyudu:KK70:
Ben de uyuyamam ama kafamı koltuğa yaslar baygın baygın önüme bakarım.

Ondan dolayı pek telefona bakmam, bir şey yemem, konuşmam😁Yolculukta çok eğlenceliyimdir. Ama kendi aracımızda problem yok.
Ben yolculuk sevmiyorum galiba ya. Yarım saatlik yolculuk güzel ama fazlası beni yoruyor, sıkılıyorum

Ben yolculuk sevmiyorum galiba ya. Yarım saatlik yolculuk güzel ama fazlası beni yoruyor, sıkılıyorum
Bende sevmiyorum. 😁 Ama 42 yaşındayım. 28 yılını dışarıda geçirdim😁 Hala dışarıdayım. Ondan yolculuğa devam😁

Back