Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Ablacım 1998 yılında gitmiştim. Küçük güzel bir şehirdi.Suyu hatırlamıyorum ama orada patatesli gözleme yemiştim. Ya bunca yıl olmuş onun tadı hala damağımda😍😁
Abla beni araba tutuyor. Gitmek bir şey değil o yolu dön dön çok zor ya😁
Beni araba tutuyor karedenix tarafına gitmek mahvediyor ama gidiyorum

Kendi aracımızda önde oturursam sıkıntı yok. Ama otobüs mahvediyor.
Ve ben bir türlü memleketimde yaşayamıyorum😁
Mecburen hep şehirler arası yolculuk yapıyorum.
İlaç alınca iyi oluyor.
Araba yolculuğunda iki dakika telefonda bir şeyler yapsam o yolculuk benim için zehir olur. Midem bulanır başım döner,malak gibi yatarım.sjdjdj

Araba yolculuğunda iki dakika telefonda bir şeyler yapsam o yolculuk benim için zehir olur. Midem bulanır başım döner,malak gibi yatarım.sjdjdj
Ben de hep böyle yolu takip ederim :KK57:hayatta uyuyamam.Bir gün bir çift ile Antalya ya gittik gece çıktık binerken dedi ki aa ben de hiç uyuyamam sohbet ede ede gideriz bismillah daha boğaz köprüsünü geçtik uyudu:KK70:

Ben de hep böyle yolu takip ederim :KK57:hayatta uyuyamam.Bir gün bir çift ile Antalya ya gittik gece çıktık binerken dedi ki aa ben de hiç uyuyamam sohbet ede ede gideriz bismillah daha boğaz köprüsünü geçtik uyudu:KK70:
Ben de uyuyamam ama kafamı koltuğa yaslar baygın baygın önüme bakarım.

Ondan dolayı pek telefona bakmam, bir şey yemem, konuşmam😁Yolculukta çok eğlenceliyimdir. Ama kendi aracımızda problem yok.
Ben yolculuk sevmiyorum galiba ya. Yarım saatlik yolculuk güzel ama fazlası beni yoruyor, sıkılıyorum

X