- 28 Haziran 2011
- 59.256
- 149.532
Yaaaa çok teşekkür ederimHaşhaşlı börek,üç renkli börek,pizza börek
Başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa çok teşekkür ederimHaşhaşlı börek,üç renkli börek,pizza börek
Başarılar
Teşekkür ederim oyun içinHerkesin ellerine sağlık!
Hepsi birbirinden harika!
Ben de katılmak isterdim.
Oylarımı kullandım.
1-Adana böreği
2-Sigara böreği
3-Patatesli rulo börek
Hepsi muhteşem olmuş hepsi!!!
Beni araba tutuyor karedenix tarafına gitmek mahvediyor ama gidiyorumAblacım 1998 yılında gitmiştim. Küçük güzel bir şehirdi.Suyu hatırlamıyorum ama orada patatesli gözleme yemiştim. Ya bunca yıl olmuş onun tadı hala damağımda
Abla beni araba tutuyor. Gitmek bir şey değil o yolu dön dön çok zor ya
Kendi aracımızda önde oturursam sıkıntı yok. Ama otobüs mahvediyor.Beni araba tutuyor karedenix tarafına gitmek mahvediyor ama gidiyorum
Rica ederim canım.Teşekkür ederim oyun için
Araba yolculuğunda iki dakika telefonda bir şeyler yapsam o yolculuk benim için zehir olur. Midem bulanır başım döner,malak gibi yatarım.sjdjdjKendi aracımızda önde oturursam sıkıntı yok. Ama otobüs mahvediyor.
Ve ben bir türlü memleketimde yaşayamıyorum
Mecburen hep şehirler arası yolculuk yapıyorum.
İlaç alınca iyi oluyor.
Ben de hep böyle yolu takip ederim hayatta uyuyamam.Bir gün bir çift ile Antalya ya gittik gece çıktık binerken dedi ki aa ben de hiç uyuyamam sohbet ede ede gideriz bismillah daha boğaz köprüsünü geçtik uyuduAraba yolculuğunda iki dakika telefonda bir şeyler yapsam o yolculuk benim için zehir olur. Midem bulanır başım döner,malak gibi yatarım.sjdjdj
Ondan dolayı pek telefona bakmam, bir şey yemem, konuşmamYolculukta çok eğlenceliyimdir. Ama kendi aracımızda problem yok.Araba yolculuğunda iki dakika telefonda bir şeyler yapsam o yolculuk benim için zehir olur. Midem bulanır başım döner,malak gibi yatarım.sjdjdj
Evet bende buzluğa yapıyorum çıkartıp pişirince taze gibi oluyorRica ederim canım.
Biz buna buzluk böreği deriz.
Hazırlayıp buzluğa konulur,sonra buzlu buzlu kesip pişirilir.
Sen her zaman eğlencelisindir aşkomOndan dolayı pek telefona bakmam, bir şey yemem, konuşmamYolculukta çok eğlenceliyimdir. Ama kendi aracımızda problem yok.
AşkomSen her zaman eğlencelisindir aşkom
Arada öyle olur aşkom hepimizinAşkom
Bazen de felaket
Değil miHep cici olamayızArada öyle olur aşkom hepimizin
Ben de uyuyamam ama kafamı koltuğa yaslar baygın baygın önüme bakarım.Ben de hep böyle yolu takip ederim hayatta uyuyamam.Bir gün bir çift ile Antalya ya gittik gece çıktık binerken dedi ki aa ben de hiç uyuyamam sohbet ede ede gideriz bismillah daha boğaz köprüsünü geçtik uyudu
Ben yolculuk sevmiyorum galiba ya. Yarım saatlik yolculuk güzel ama fazlası beni yoruyor, sıkılıyorumOndan dolayı pek telefona bakmam, bir şey yemem, konuşmamYolculukta çok eğlenceliyimdir. Ama kendi aracımızda problem yok.
Bende sevmiyorum. Ama 42 yaşındayım. 28 yılını dışarıda geçirdim Hala dışarıdayım. Ondan yolculuğa devamBen yolculuk sevmiyorum galiba ya. Yarım saatlik yolculuk güzel ama fazlası beni yoruyor, sıkılıyorum
Aynen öyle aşkomDeğil miHep cici olamayız
Bayram temizliği mi yapıyor yoksaJenna16 aşkom nerelerde