- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Ellerine sağlık aşkomSorma aşkom,hava da sıcak,hiç çekilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık aşkomSorma aşkom,hava da sıcak,hiç çekilmiyor
Burası da çok sıcak ya başladı artık bunaltmaya uykusuz geceler loading…Burasi halen soğuk
Sağolasin aşkomEllerine sağlık aşkom
Acayip sinirli oluyorum sıcaktan hayat enerjim kalmıyorBurası da çok sıcak ya başladı artık bunaltmaya uykusuz geceler loading…
Biz daha yeni ısındıkAcayip sinirli oluyorum sıcaktan hayat enerjim kalmıyor
SivasOrası neresi ?
Yanıyoruz aşkoBiz daha yeni ısındık
Fazladan sıcak hava var,bir kaç derece yollayalım, ısının
Aşko ben gece camı bile açmıyorumYanıyoruz aşko
Yeminle kalorifer yanıyor ama uzun süre yoktuk evde bugün geldim o yüzden biraz daha soğukFazladan sıcak hava var,bir kaç derece yollayalım, ısının
Ben de çok darlanırım aşkoAcayip sinirli oluyorum sıcaktan hayat enerjim kalmıyor
Yaaaaaaaaa lopezimde haşhaş sureydi Sizi yirimmm ben tatlı şeyler, afiyet bal şeker olsun kan olsun can olsun bebelerimeKeşke üç oyumuzu tek tarif için de kullanabilseydik, bana iki bebeyle haşhaşlı börek yaptıran hayatta bu mümkün olmalıydı ya….
Ben de delihanın annesi gibi parkelere falan yatarım çok sıcaklar daAşko ben gece camı bile açmıyorum
Annem tanıyor sürekli her yeri açıyor bende üşüyorum diye kapatıyorum
Benim oda sabaha kadar açık aşko,uyuyamam yoksaAşko ben gece camı bile açmıyorum
Annem tanıyor sürekli her yeri açıyor bende üşüyorum diye kapatıyorum
Aşkoluk makamiBen de çok darlanırım aşko
Okuyunca bile bir fenalık geldi banaYeminle kalorifer yanıyor ama uzun süre yoktuk evde bugün geldim o yüzden biraz daha soğuk
Nerdesin ki urfadan eltim geldi dünya varmış diyorOkuyunca bile bir fenalık geldi bana
Bursa :)Nerdesin ki urfadan eltim geldi dünya varmış diyor
Patatesli de güzel olurNe zamandır canım ıspanaklı börek çekiyordu benim için hiç iyi olmadı bu başlık