Evet canım yarın akşam başlarızBakalım popi mi değilmi görücezyarın akşam başlıyor oylama değil mi ?
Ben de ilk evlendiğimde bir içli köfte deneyimim olmuştu abowwBenim kızlarda yapar. Bir tek içli köfteyi denemediler.
Oda mühim değil uğraşınca oluyor
Öyleyim dimiAynen öylesin
İyi olmaya çalışıyoruz canım sağ ol
Ben Elazığ'dayken yapmıyordum. Annem, kayınvalidem yakındıBen de ilk evlendiğimde bir içli köfte deneyimim olmuştu aboww
Aynen hayırsızsınÖyleyim dimi
Allah iyilik versin
Sen nasıl yapıyorsun aşko ,mesela ben bir tek kızartma yemiştim sonra arkadaşımın annesi Adıyamanlı bir gün onda yedim haşlama çok hoşuma gitti ama yapmaya daha cesaret etmedimBen Elazığ'dayken yapmıyordum. Annem, kayınvalidem yakındıAma Antep' e gidince iş başa düştü
Yaptıkça gelişti. Tekrar dene aşkomBir seferde olmuyor
Biz genelde haşlama yaparız canımSen nasıl yapıyorsun aşko ,mesela ben bir tek kızartma yemiştim sonra arkadaşımın annesi Adıyamanlı bir gün onda yedim haşlama çok hoşuma gitti ama yapmaya daha cesaret etmedim
Haşlama daha güzel bence daha hafif hem ,daha çok giyebiliyorumBiz genelde haşlama yaparız canımAma Antep'te kızarmadan yapıyordum. Biz birde analı kızlı yaparız. Onun hamurda etli olur
İnşallah denersin aşkomHaşlama daha güzel bence daha hafif hem ,daha çok giyebiliyorum
Analı kızlıyı annem yapardı ama ben onu da hiç denemedim .
Bir ara yapmak lazım
Ben de onu tanımadım aşko
Heh,hunili ahahahahahahaTokatçı mandal mı yoksa
"Aşko" dan çikaricam sanki
mandalın biri sen biri bendik hani"Aşko" dan çikaricam sanki
Bildim bildimHeh,hunili ahahahahahaha
İyiyim canım, sen nasılsın?Nasılsın canım