Keşke fotoğrafı olsa da göndersem.Bizi kandırıyorsun yemezler
Üniversiteye başladıkları zaman yemek işine de başlarlar diye düşünüyorum.Daha gençler. Neye ilgi duyarlarsa onu yapsınlar
Bizde öyle değil miyiz
Ya ben yemek yapmaya meraklıyım. Annem dışarı ben mutfağaDaha gençler. Neye ilgi duyarlarsa onu yapsınlar
Bizde öyle değil miyiz
Önemli olan lezzetiKeşke fotoğrafı olsa da göndersem.
Mesela elmalı kurabiyeye de asla olması gereken şekli veremem. Eski telefonumda fotoğrafı vardı görseydiniz gözleriniz kanayabilirdi Allah korusun.
Olsun denedikçe düzeliyor. Bizde başlarda iyi yapmıyorduk. Hala bazı şeyler bir seferinde iyi olurKeşke fotoğrafı olsa da göndersem.
Mesela elmalı kurabiyeye de asla olması gereken şekli veremem. Eski telefonumda fotoğrafı vardı görseydiniz gözleriniz kanayabilirdi Allah korusun.
Bende özledimÖzledim
Nasılsın
Sarıyer böreği efsane bi börek ya biraz reklam yapmış olucam amaBence boşnak, Sarıyer ve birkaç börek çok popüler
Aynen öylesinBende özledim
İyiyim, siz nasıl oldunuz? Biraz vefasız,biraz hayırsız hissediyorum gelemiyorum pek
Aynı fikirdeyimSarıyer böreği efsane bi börek ya biraz reklam yapmış olucam ama
Vezir parmağı tavsiye ederim yeni yaptımBana baklava olmayan bayram tatlısı önerin yav
Esprinin son kullanma tarihi geçti sen cevap verene kadarJenna16 maşallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor mu ne demiştin arada kaynadı cevap veremedim. Kimden bahsediyorsun? Yoksa karaizmir mi
Daha önce ki yarışmalarda yapıldımı hiç nevoşAynı fikirdeyim
En sevmediğim şey de yaptığım espriyi açıklamak zorunda kalmak.Esprinin son kullanma tarihi geçti sen cevap verene kadarisim verme kızım aynı gece bantlanmış ya la
Masallah ,SubhanAllahEn sevmediğim şey de yaptığım espriyi açıklamak zorunda kalmak.
Abi hiçbir şeyi beceremiyor ama nasıl oluyorsa geldiği günden beri bantlanıp duruyor.rjdjdj
Sen o niyetle yiyorsun herhalde ondan öyle geliyorBana kalırsa hepsinin tadı aynı sadece isimleri ve şekilleri farklı
Yapıldı diye hatırlıyorum.Daha önce ki yarışmalarda yapıldımı hiç nevoş
Bakalım popi mi değilmi görücezYapıldı diye hatırlıyorum.