- 24 Eylül 2018
- 97.020
- 292.150
Bildim bildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildim bildim
Mandalin demiri kırıldımandalın biri sen biri bendik hani
İyi bende ne olsun,ev çocuk aynıİyiyim canım, sen nasılsın?
Unutmayız ki sana hiç birşey olmazMandalin demiri kırıldı
Allah iyilik versinİyi bende ne olsun,ev çocuk aynı
İyi canım,sen nasılsınUnutmayız ki sana hiç birşey olmaz
Nasılsın canım
Amin hepimizeAllah iyilik versin
Çok şükür canım iyiyim , seni gördüm daha iyi oldumİyi canım,sen nasılsın
Son iki senedir annem ne zaman içli köfte yapacak olsa bana da yaptırır. Anne ben bunu hayatta yapamam dedikçe yaparsın yaparsııın diyordu ve dediği gibi de oldu yapıyorum. Normalden küçük oluyor ama incecik yapıyorum.Benim kızlarda yapar. Bir tek içli köfteyi denemediler.
Oda mühim değil uğraşınca oluyor
Hiç bilmiyorum onu balparmak tatlısı ile aynı değil dimi? Tarif varsa alırım dursun o da aklımdaVezir parmağı tavsiye ederim yeni yaptım
Çok aminAmin hepimize
Çok şükür canım iyiyim , seni gördüm daha iyi oldum
Yok var uygulamaUygulamadan giriyordum ben hep telefon değiştirince gitti tekrar yükleyemedim Nevreste kaldırıldı mı uygulama
Kadınlar kulübü bağlantısını kısayol olarak ekrana ekleyebiliyoruz ama uygulama kaldırıldı ya.Yok var uygulama
Ben uygulamadan giriyorum ama önceden indirdiğim için miKadınlar kulübü bağlantısını kısayol olarak ekrana ekleyebiliyoruz ama uygulama kaldırıldı ya.
Nereden indiriliyorYok var uygulama
Ben play store'dan indirdim ama oldu 4 ay kadarNereden indiriliyor
Olabilir. Ben şimdi play Store'dan baktım ama yok.Ben uygulamadan giriyorum ama önceden indirdiğim için mi
Ben kadınlar kulübü yazınca bunlar çıkıyorBen play store'dan indirdim ama oldu 4 ay kadar