- 1 Aralık 2021
- 11.962
- 40.003
- 34
KalburabastıBana baklava olmayan bayram tatlısı önerin yav
Ben hemen kilo alıyorumÖyle maalesefinsan hamlaşıyor hareket etmedikçe
Ona kalbur şeklini verebilen cindir.Kalburabastı
Benim kız da profiterol yapmayı severBizim geçen bayramdan buzlukta baklava vardı. Eşim gelince şerbetledik daha doğrusu soğuk baklava yaptım.
Bizde bayramda yok zaten
Ondan baklava yapmayalım dedik.
Ben kadayıf ya da şekerpare yapalım dedim.Kızım ben size profiterol yapayım dedi bizde olur dedik
Ben rende üstünde yapıyorumOna kalbur şeklini verebilen cindir.
Ne zaman yapmaya kalkışsam garibanlar elimde perişan oluyorlar. Piştikten sonra da içli köfteye benziyorlar
Şu browni kurabiye var ya o da süt şerbetli çok daha güzel oluyor.Aslında genelde hep öyleyiz. Ben neredeyse 2-3 yıldır baklavayı süt şerbetli yapıyorum yani soğuk baklavaBizde o tarz sütlü daha çok seviyoruz. Eşim şerbetli sever. Ondan revani, kadayıf, şekerpare yapardım. Yerim ama fazla değil
Çikolatalı tatlılar favorimiz
Kaç yaşında kiBenim kız da profiterol yapmayı sever
Bunlar hep tecrübe nevosYeniler öğrenecek inşallah
Içine ceviz koyuyorum ben şeklinde sıkıntı yaşamadım hiç zerre bize neden yemek yapmıyor anlamış oldukBen rende üstünde yapıyorumşekli o kadar da zor değil aslında
Ben zaten rende ile perişan ediyorum yaBen rende üstünde yapıyorumşekli o kadar da zor değil aslında
Acayip lezzetli bisiy,yap gitsin kuzumİvit o alternatiflerimiz arasında
11 yaşından beri yapıyorKaç yaşında ki
Diyorum ya ben sadece yapıyorum görseli asla gün yüzüne çıkarılacak türden değil.Içine ceviz koyuyorum ben şeklinde sıkıntı yaşamadım hiç zerre bize neden yemek yapmıyor anlamış olduk
Icimizde eksin var beybiİç savaşenter
Şu browni kurabiye var ya o da süt şerbetli çok daha güzel oluyor.
Çikolata için kurşun atar kurşun yerim.ajsjsjd
Evet ben de içine ceviz koyuyorum sorun şekil vermede. Şekil verirken elimde eciş bücüş oluyorlar pişince de aynı içli köfte gibiIçine ceviz koyuyorum ben şeklinde sıkıntı yaşamadım hiç zerre bize neden yemek yapmıyor anlamış olduk
Benim kız sadece tatlı yapmayı seviyorBenim kız da profiterol yapmayı sever
Bende öyleŞu browni kurabiye var ya o da süt şerbetli çok daha güzel oluyor.
Çikolata için kurşun atar kurşun yerim.ajsjsjd
Çok mu bastırıyorsun ondan olabilirBen zaten rende ile perişan ediyorum yabir şeyleri yanlış yaptığımı biliyorum ama ne olduğunu henüz bulamadım.