Börekler Denenmiş Pratik Hazır Yufka Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Hazır Yufka Börek Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    385
  • Anket Kapalı .
Bizim geçen bayramdan buzlukta baklava vardı. Eşim gelince şerbetledik daha doğrusu soğuk baklava yaptım.
Bizde bayramda yok zaten 🤷
Ondan baklava yapmayalım dedik.
Ben kadayıf ya da şekerpare yapalım dedim. 🤔Kızım ben size profiterol yapayım dedi😁 bizde olur dedik😁
Ooo profiterol en güzeli 😋
Annemin de var baklavası buzlukta biraz, yanına da basit bir şey yapalım dedik biz de. Benim durum malum annem de rahatsız 🥹

Bunların hepsini yapmayacagım kız, bir tanesini seçip yaparız. Bir de buzluktan baklava var başka da bi şey yok yeter 😂
Tabii ki de hepsini yapmayacaksın ama kendi kafanda belirlediğin başka şeyler de var mı diye sormuştum.
Adam olana çok bile diyosun :KK53:

O yüzden şerbetli tatlıcı değil de yaş pastacıyımdır. Yaş pastayı ölümüne yerim ama baklava ya da diğer şerbetli tatlıları senede bir kere yesem yetiyor.
Aslında genelde hep öyleyiz. Ben neredeyse 2-3 yıldır baklavayı süt şerbetli yapıyorum yani soğuk baklava 🤗Bizde o tarz sütlü daha çok seviyoruz. Eşim şerbetli sever. Ondan revani, kadayıf, şekerpare yapardım. Yerim ama fazla değil🤗
Çikolatalı tatlılar favorimiz😁

X