- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.467
Hira tatlısı yap. Revaninin kurabiye şekillisi gibi bir şey bence.
Tamam hirayı da aldıkŞekerpare gibi dışı irmik kaplı kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hira tatlısı yap. Revaninin kurabiye şekillisi gibi bir şey bence.
Tamam hirayı da aldıkŞekerpare gibi dışı irmik kaplı kolay
Bizim baklava bitti bileBence değil
Ben asla farklı bir tat alamıyorum revani haricinde diğerlerinin tadı bana aynı gibi geliyor.Bence değil
Aynen yapılınca yeniyor. Hatta hiç yapmasak daha iyiBizim baklava bitti bile
Ooo profiterol en güzeliBizim geçen bayramdan buzlukta baklava vardı. Eşim gelince şerbetledik daha doğrusu soğuk baklava yaptım.
Bizde bayramda yok zaten
Ondan baklava yapmayalım dedik.
Ben kadayıf ya da şekerpare yapalım dedim. Kızım ben size profiterol yapayım dedi bizde olur dedik
Olabilir canımBen asla farklı bir tat alamıyorum revani haricinde diğerlerinin tadı bana aynı gibi geliyor.
Kolay bir şeyler yap o zaman canımOoo profiterol en güzeli
Annemin de var baklavası buzlukta biraz, yanına da basit bir şey yapalım dedik biz de. Benim durum malum annem de rahatsız
Bunların hepsini yapmayacagım kız, bir tanesini seçip yaparız. Bir de buzluktan baklava var başka da bi şey yok yeterBaşka neler yapacaksın?
Aynen yaa hele benim sayfa işi olunca mecbur yapıyorsun az önce bebelerle spor yaptık programdan duş alıp yattılarAynen yapılınca yeniyor. Hatta hiç yapmasak daha iyi
Bu sıra eşim için çeşit çeşit yemek falanda yaptık. Böyle giderse kilo alacağız
O yüzden şerbetli tatlıcı değil de yaş pastacıyımdır. Yaş pastayı ölümüne yerim ama baklava ya da diğer şerbetli tatlıları senede bir kere yesem yetiyor.Olabilir canım
Ben de ona yükseliyorumKolay bir şeyler yap o zaman canım
Şekerpare en kolayı
Hareket şartOkul kapandı eskisi kadar yürümüyorum. En iyisi dikkat etmekAynen yaa hele benim sayfa işi olunca mecbur yapıyorsun az önce bebelerle spor yaptık programdan duş alıp yattılar
Şekerpare temiz iş. Hem bilindik ve sevilir bir tatlı. Ondan yap gitsinBunların hepsini yapmayacagım kız, bir tanesini seçip yaparız. Bir de buzluktan baklava var başka da bi şey yok yeter
Öyle maalesef insan hamlaşıyor hareket etmedikçeHareket şartOkul kapandı eskisi kadar yürümüyorum. En iyisi dikkat etmek
Tabii ki de hepsini yapmayacaksın ama kendi kafanda belirlediğin başka şeyler de var mı diye sormuştum.Bunların hepsini yapmayacagım kız, bir tanesini seçip yaparız. Bir de buzluktan baklava var başka da bi şey yok yeter
Dimi yaa en temizi o sevmeyeni yokturŞekerpare temiz iş. Hem bilindik ve sevilir bir tatlı. Ondan yap gitsin
Aslında genelde hep öyleyiz. Ben neredeyse 2-3 yıldır baklavayı süt şerbetli yapıyorum yani soğuk baklava Bizde o tarz sütlü daha çok seviyoruz. Eşim şerbetli sever. Ondan revani, kadayıf, şekerpare yapardım. Yerim ama fazla değilO yüzden şerbetli tatlıcı değil de yaş pastacıyımdır. Yaş pastayı ölümüne yerim ama baklava ya da diğer şerbetli tatlıları senede bir kere yesem yetiyor.
Yok kız pek şerbetli tatlı kültürüm yokTabii ki de hepsini yapmayacaksın ama kendi kafanda belirlediğin başka şeyler de var mı diye sormuştum.
Adam olana çok bile diyosun