- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.698
- 43
Aman onun kendine hayrı yokYoo benden küçüğünü bulmuştunuzya kimdi o işte kimse o temizlesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman onun kendine hayrı yokYoo benden küçüğünü bulmuştunuzya kimdi o işte kimse o temizlesin
Bencede güzel yemekler yapıyordurÇok güzel çorba yapıyor
Karaizmir mi? Ne zaman çorba yaptı kiÇok güzel çorba yapıyor
Bende öyle düşünüyorumBencede güzel yemekler yapıyordur
Forumu karıştırdı yaKaraizmir mi? Ne zaman çorba yaptı ki
Gelecek sene yarışmaların tozunu attitirmis birdeForumu karıştırdı ya
Salatayıda iyi yapar
Algılarım tamamen kapanmış durumda.Forumu karıştırdı ya
Salatayıda iyi yapar
Yetişmezse erken gidip başla canımEşim pazartesi günü gelecekmiş bayrama bir gün kala temizlesem yetsmez önce si mi gidiyim diğer eve eşimi beklemeden
Klasik erkek bakışı yetişir zaten birşey yok bir süpürürsün yeter ddiyorYetişmezse erken gidip başla canım
Zaten kim gelecek, aman ne olmuş zaten temizKlasik erkek bakışı yetişir zaten birşey yok bir süpürürsün yeter ddiyor
eltiler görümceler gelecek işte zaten yabancıdan zarar gelmez oturur salonda gider evineZaten kim gelecek, aman ne olmuş zaten temiz
Peçete ile toz kontrolü yapmasınlareltiler görümceler gelecek işte zaten yabancıdan zarar gelmez oturur salonda gider evine
Ben almaya geç kaldım geç kalınca da istediklerim gitmiş oluyor diye yazmadım birde ben poğaça ve börek kategorisini pek sevmiyorum sunum istiyorTenceresiz kaldim anne , içimden geldi, bize börek yapsana
Değil mi ya niye yapmıyor
Su böreği boştaymış ama sen bilirsinBen almaya geç kaldım geç kalınca da istediklerim gitmiş oluyor diye yazmadım birde ben poğaça ve börek kategorisini pek sevmiyorum sunum istiyor
Her geçen gün biraz daha iyiyiz Nevoşum.Margaret Hale bugün nasılsınız