- 1 Aralık 2021
- 11.975
- 40.075
- 34
Sağlıkla büyüt oğlanları Allah isteyene nasıp etsinDua etmeyin len bana
Naber fıstıkOt burun bitmek
Amin canım benim inşallahSağlıkla büyüt oğlanları Allah isteyene nasıp etsin
KıyamayızKendine güvenemiyor demek ki
Oda boştaNevos tava böreği
Yoo çok güzel kıyarız kim demişKıyamayız
Çok eksinli günler geçiriyorum canom,internetim çok azaldı buralarda fink atıyorum hâlâNaber fıstık
Su böreği boşta mı halaOda boşta
Aynen boştaSu böreği boşta mı halabir ona üzüldüm
Allahim bu çılgınlar napiyor böyle canomSu böreği boşta mı halabir ona üzüldüm
Enerji tavan diyorsunÇok eksinli günler geçiriyorum canom,internetim çok azaldı buralarda fink atıyorum hâlâsen nasılsın hamarat hatuniçemmm
Aynen boşta
Günü de az kaldı yapmasaydık birimiz yapardık geçti artıkAllahim bu çılgınlar napiyor böyle canom
Ohaaa sen daha çılgınsın kuzum inanamıyorumEnerji tavan diyorsunBende yanlışlıkla Wi-Fi ti kapatmışım 15 gb den 720 mb kalmış ve Temmuzun 10 unda yenileniyor
Aynen kuzu gitti boreciklerGünü de az kaldı yapmasaydık birimiz yapardık geçti artık
AynenGünü de az kaldı yapmasaydık birimiz yapardık geçti artık
Yaparım ama sunum yapamam. Ben yemek yapmayı da tatlı falan yapmayı da biliyorum ama sunum ya pa mı yo rummm. Yani biraz uğraşsam sunum işini de becerebilirim gibi ama kim uğraşacak.skskdBörek yapamıyormuş
Bu nalet gelesi telefon dan bişey anlaşılmıyorOhaaa sen daha çılgınsın kuzum inanamıyorumben bi yere gidince WiFi varsa yüz kere kontrol ediyorum, mobil açık kalmasın diye 4 günüm var
Çoğu kişi bundan dolayı katılmıyor.Yaparım ama sunum yapamam. Ben yemek yapmayı da tatlı falan yapmayı da biliyorum ama sunum ya pa mı yo rummm. Yani biraz uğraşsam sunum işini de becerebilirim gibi ama kim uğraşacak.skskd
Birde böreklere üzülüyor bu ay zaten iyi katılım oldu geçen aydan fazla hayırlısı diyelimAynen kuzu gitti borecikler