- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.705
- 43
Benim karnımda kocaman miyom var bebeğe yer yokSen yap bir oğlan madem
Bakalım kim kimi ikna ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim karnımda kocaman miyom var bebeğe yer yokSen yap bir oğlan madem
Bakalım kim kimi ikna ediyor
Kendiliğinden olursa başım üstüne. Yoksa Tedavi falan zor nevoş. Hamileliği sıkıntılı tedavi süreci öyle. Seneye diğeri de okula başlıyor. Hiç gerek yokNasip canım belli olmaz
Dua etmeyin len banaBelki bu seferki kazayla olur
Sahi şimdi nasılsın var mı bir gelişmeBenim karnımda kocaman miyom var bebeğe yer yok
Aynen canım bu zamanda iki çocuk iyidirKendiliğinden olursa başım üstüne. Yoksa Tedavi falan zor nevoş. Hamileliği sıkıntılı tedavi süreci öyle. Seneye diğeri de okula başlıyor. Hiç gerek yok
Aaa amin emojisiikim koymuş onu oraya(ben koydum). Allah'ın işine bak görüyor musun bence bu bi işaretDua etmeyin len bana
Hayırlısı diyelim. Rabbim isteyene nasip etsinAynen canım bu zamanda iki çocuk iyidir
Ama kendiliğinden olmaz demeyelim
İki arkadaşımda üçüncü tedavisiz kazayla oldu
Aynen devamSahi şimdi nasılsın var mı bir gelişme
Senin börek yapma vaktin gelmişAaa amin emojisiikim koymuş onu oraya(ben koydum). Allah'ın işine bak görüyor musun bence bu bi işaret
Amin inşallahHayırlısı diyelim. Rabbim isteyene nasip etsin
Börek yapamıyormuşSenin börek yapma vaktin gelmiş
Kışın ameliyat iyileşme süreci daha rahat olur. Herşey yolunda giderde kurtulursun inşallah bu rahatsızlıktanAynen devam
Eşim bir daha geldiğinde olacağım. Yani kışa doğru
Yazın biz gideceğiz. Sonra gelince randevu alacağım.
Ortamı hemen terkedin istiyorlar nevosAynen ne münasebet
İnşallah canımKışın ameliyat iyileşme süreci daha rahat olur. Herşey yolunda giderde kurtulursun inşallah bu rahatsızlıktan
Onlar öyle yaptıkça çocuklar bize benziyorOrtamı hemen terkedin istiyorlar nevos
Ne yapıyormuş bize çocuk yapın diyor kendisi bir börek yapsın da görelim dimi amaBörek yapamıyormuş
Aynen öyleNe yapıyormuş bize çocuk yapın diyor kendisi bir börek yapsın da görelim dimi ama
Ot burun bitmekOnlar öyle yaptıkça çocuklar bize benziyor
Kendine güvenemiyor demek kiAynen öyle
Boşta çok basit bir tarif var
Nevos tava böreğiAynen öyle
Boşta çok basit bir tarif var