- 1 Aralık 2021
- 12.053
- 40.467
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah biter bir an önce nevoşcum nerden kaynaklı olduğu belli olsunda.Öyle abla bilmiyorum
Selamın hellolar şekerler
Sen hep iyi ol şekerimBen burayı çok seviyorum canım Sizler farkında mısınız ama ben ne yaşarsam yaşayayım hep buradayım. Burada bana destek olan dostlarım, arkadaşlarım var. Ailem gibi yakın hissediyorum.
Düşün evim yıkıldı ben buradaydım, ameliyat oldum uyanır uyanmaz buradaydım. Şimdi hastanedeyim yine buradayım
Siz bana dua ediyorsunuz, güzel temennilerde bulunuyorsunuz. Birde başıma ne geliyorsa hep dik duruşumdan geliyor
Bir tane caps var ya arkada ev yanıyor o önde selfie çekiliyor, o benim işte
Sen bizim için değerlimizsin nevoşcum sen yeter ki iyi ol eski sağlığına kavuş yeter ki.Ben burayı çok seviyorum canım Sizler farkında mısınız ama ben ne yaşarsam yaşayayım hep buradayım. Burada bana destek olan dostlarım, arkadaşlarım var. Ailem gibi yakın hissediyorum.
Düşün evim yıkıldı ben buradaydım, ameliyat oldum uyanır uyanmaz buradaydım. Şimdi hastanedeyim yine buradayım
Siz bana dua ediyorsunuz, güzel temennilerde bulunuyorsunuz. Birde başıma ne geliyorsa hep dik duruşumdan geliyor
Bir tane caps var ya arkada ev yanıyor o önde selfie çekiliyor, o benim işte
Yumuşak bir hamur olunca iyi oluyorKızlar acil yardıma ihtiyacım var ya. Benim poğaça hamurlari tutmuyor . Nevreste kuzu senin kolay günlük yaptığın pogacanin tarifini birebir kopyaladım ama olmadı . Unumu da değiştirdim , anlamıyorum bir yardım
Perşembe acilacak canım, Nevreste hastanede ,o yuzden erteledik.Ben etiketlerim seniYeni kategori nerde hani kimse beni etiketlememiş adres sormaya geldim
Hayırdır inşallah ani bir şey mi gelişti yoksa, kötü bir durum yoktur inşallah güzelciğim sultanımdaPerşembe acilacak canım, Nevreste hastanede ,o yuzden erteledik.Ben etiketlerim seni
Ameliyat sonrası enfeksiyon canım, hastanede müdahale daha iyi olur diye yattı, yakında iyi olacak inşallah ağrısı olunca çıktı ortaya evet.Hayırdır inşallah ani bir şey mi gelişti yoksa, kötü bir durum yoktur inşallah güzelciğim sultanımda
Yaa Allah acil şifalar versin tez zamanda toparlansın inşallah, iyi düşünmüşsün müşahede altında olsun hem sonra bomba gibi dönsün aramızaAmeliyat sonrası enfeksiyon canım, hastanede müdahale daha iyi olur diye yattı, yakında iyi olacak inşallah ağrısı olunca çıktı ortaya evet.
Amin tatlım Persembe'yi unutmaYaa Allah acil şifalar versin tez zamanda toparlansın inşallah, iyi düşünmüşsün müşahede altında olsun hem sonra bomba gibi dönsün aramıza
Nevreste geçmiş olsun sultanımm. Demek ben yetişemiycem diye Perşembe ye erteledim kategoriyi teşekkür ederim
Sen yetiş diye böyle bir bahane buldum AramızdaYaa Allah acil şifalar versin tez zamanda toparlansın inşallah, iyi düşünmüşsün müşahede altında olsun hem sonra bomba gibi dönsün aramıza
Nevreste geçmiş olsun sultanımm. Demek ben yetişemiycem diye Perşembe ye erteledim kategoriyi teşekkür ederim
Amin tatlım Persembe'yi unutma
Sen yetiş diye böyle bir bahane buldum Aramızda
Çok teşekkür ederim canım
Bence de unutursanArtık Perşembe de unutursam yuh bana zaten yani Perşembe de yarın dimi çok bir şey kalmamış
Nasıl oldun sultanım şu an ağrın var mı iyi misin
Yarın akşam da okuldan kızlarla kahveye çıkacağız ama ben masada sohbet etmek yerine kk ya odaklancam sözBence de unutursan