- 11 Şubat 2022
- 2.322
- 5.808
Sorun orda işteOnu bilmiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorun orda işteOnu bilmiyom
Gelsin nevos yaa,sonra ayrilamaz zatenbizde senin sayende yıllar devirdikBu ay çok güzel bir kategori var kaçmaz
deynepnaz Bak kınama benii tek unutkan ben degilimYarışmada olduğum halde ben bile hangisi kime ait hatırlamıyorum 5 kişininki aklımda sadece
Lezzetli birsey dedi nevosSorun orda işte
Karşılıklı kirazlımGelsin nevos yaa,sonra ayrilamaz zatenbizde senin sayende yıllar devirdik
Yaaaaa yicemKiraz kızım artık oldu ceviz içim ASSOSyal
Sayende nevosum bitanecimKarşılıklı kirazlım
Estağfurullah canım Ameliyat oldum canım, bugün 13 gün oldu İyiyim canım çok şükürYeni kategori ne zamaan Nevreste nevosum ameliyat olacaktın nasıl gectı bı kac haftadır baya yogun hayatım aklımdaydın hep unutuyorum hakkını helal et
Sayende nevosum bitanecim
Bulamıyorum maalesefLezzetli birsey dedi nevos
Sen beni hep mahçup ediyonpot kırmamak için söyleyemiyorum şuan korkuyorum ben ilaç almaya gidiyorum byeHani bana yorum yazmıyorsun konuma diye böyle ağlamıştım da herkesin tarifine yazdın, bana gelmedin gelip konuma yazmıştın, unutmamıştırsın diye şeyettimdi Takılıyorum, ciddiye alma
Oy verirken tarif adı yazdığı için kişi isimlerini aklımda tutmama gerek yok. HDD dolu, kasıyor zatendeynepnaz Bak kınama benii tek unutkan ben degilim
Yaaaa ne kadar güzelBulamıyorum maalesef
Sütlü tatlılar?Lezzetli birsey dedi nevos
Ay iyi olmana sevındım tabi yavas yavas normale dönersin ufacık işlemler bile insanı ne kadar yoruyor maşallah 13 günde sen guzel toparlamıssın yeni kategorı için ipin ucu göründü müEstağfurullah canım Ameliyat oldum canım, bugün 13 gün oldu İyiyim canım çok şükür
Her gün biraz daha iyi oluyorum
Salı akşam başlarız canım
Nevostan ötürüBulamıyorum maalesef
GöstertmiyorYeni kategorı için ipin ucu göründü mü