- 11 Şubat 2022
- 2.322
- 5.808
Gelmez diye düşünüyorumHiç makarna havamda değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelmez diye düşünüyorumHiç makarna havamda değilim
Kafalar çorba,hiç belli olmaz kuzu fırında da olur ocakta daBende makarna değildir diye tahmin ediyorum
Vayy pro üyelik hediyeler iyiymişCanım önce bölüm yöneticisi Nevreste Ye özelden mesaj atman gerekiyor. Konu her ayın başında açılıyor. Tarif belirliyorsun yönetici ile,eğer kabul edilirse sunum yapıp fotoluyorsun ve konu açıyorsun. Ay sonunda son dört gün yarışma başlıyor. Anket açılıyor. Birinci olana pro uyelik ve hediye gönderiliyor. İstersen ödüller bölümünden hediyelere bakabilirsin. 1 ekimde yeni yarışma başlayacak, buraya gelip yoneticiden tarif alabilirsin
Beni nasıl unuttun? Beni, beni, Bihter 'iniNutella dolgulu çikolatayi kim yapmıştı? Hepsini unuttum ya bir cevizli ve simit aklimda kim yaptigi çok unutkanım
Benimde çorba geçen düşündüm hem fırın hem ocakta olanları neredeyse her şey ikisinde de oluyorKafalar çorba,hiç belli olmaz kuzu fırında da olur ocakta da
Oylar yukselmedigi için dedim nazom ben onu yaa tek bir tarife gitmediği için oylar dağılıyor, o yüzden az gözüküyorSen de oylamada ilerlemediğini, oy kullanılmadığı fazla yazmıyor musun kaç gündür. Oy kullanmayanlar dur son gün Joyza oy kullanalım da Assosyal kazanamazsın demeseler sonuç değişmez. Bildirim ilk gittiğinde hareketlenme oluyor, sonrası gıdım gıdım.
Hiç makarna havamda değilim
Tamam mesaj aldimAy gelmesin yaa
Evet bu çok doğru kuzuEn çok kocalar sürüyodur keyfini kesin
GelmiyormuşGelmez diye düşünüyorum
Canım o kadar çok kurabiye var ki hangi hangisi aklimda tutamadım kibana da b12 lazim artıkkBeni nasıl unuttun? Beni, beni, Bihter 'ini
Hadi sende gelVayy pro üyelik hediyeler iyiymiş
Dikkat ederseniz buradakilerin büyük çoğunluğu pro üyeVayy pro üyelik hediyeler iyiymiş
Gelebilir mi acepTamam mesaj aldim
Sorma bende dersime çalışıyorum ama kafam daha çok karıştıBenimde çorba geçen düşündüm hem fırın hem ocakta olanları neredeyse her şey ikisinde de oluyor
Yok gelmezGelebilir mi acep
Canım yemek topigi sağolsunDikkat ederseniz buradakilerin büyük çoğunluğu pro üye
Anlayacağız diye anamız ağlıyor İpucu biriktirmekten, düşünmekten? Joyz hemen anladı ama ben de tık yokBenimde çorba geçen düşündüm hem fırın hem ocakta olanları neredeyse her şey ikisinde de oluyor
Aynen valla acaba fırında olan çorba var mı diye de düşündümSorma bende dersime çalışıyorum ama kafam daha çok karıştı
Bir gün inşallah olurHadi sende gel
Eniştelerden kategori önerisi bile alıyoruzEn çok kocalar sürüyodur keyfini kesin