Zengin baharatlar harmanlanmış yoğurt eşliğinde mantı nasıl olur başlık olarak ? Eskiden klasik şehriye çorbasını bile böyle sınuyordulat yemekteyiz programındaMillet zahmete bakmadığı için patates kızartması birinci bile olur
Metresi bile kudurtan mantı daha makulZengin baharatlar harmanlanmış yoğurt eşliğinde mantı nasıl olur başlık olarak ? Eskiden klasik şehriye çorbasını bile böyle sınuyordulat yemekteyiz programında
2018’de yaptım sanırım, sonradan yapıldı mı bilmiyorum?Yoo, bayağı yapıldı sanki yarışmada
Tontiriko, o tarifle birinci oldu2018’de yaptım sanırım, sonradan yapıldı mı bilmiyorum?
Benden önce de yapılmış, şimdi baktım elticim.Tontiriko, o tarifle birinci oldu
Evet elticim çok yapıldıBenden önce de yapılmış, şimdi baktım elticim.
Canımmm
Hoş geldin canımCanımmmVala hayat telasesinden kopup gittik . Bir fırsatım oldu dün biraz geçmişi inceledim senide görünce beğeni attım ciktim . İyiyim canım nasıl olayım çocukları büyütüyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Yarışmadan kopamamissin bakıyorum
Büyümüştür senin çocuklar da. İnsan özlüyor değil mi buradaki arkadaşlıklarıCanımmmVala hayat telasesinden kopup gittik . Bir fırsatım oldu dün biraz geçmişi inceledim senide görünce beğeni attım ciktim . İyiyim canım nasıl olayım çocukları büyütüyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Yarışmadan kopamamissin bakıyorum
Uğrarım uğrarım abla merak etme. Yani özlemişim akşam onu farkettim. Buralardayım allahin izniyleBüyümüştür senin çocuklar da. İnsan özlüyor değil mi buradaki arkadaşlıklarıAslında eskisi kadar ben de aktif değilim. Arkadaşları özleyip geliyorum.
Benim uzun hikaye. Oğlum öğretmen oldu şehir dışına gitti. Eşim emekli oldu.
Sen de uğra arada
Aynen, yaprak kımıldamıyorSizede bi baygınlık gelmedi mi
İsabel e yazdım canım. Bugün pazar evde olmayabilirler. Görünce bildirim giderAynen, yaprak kımıldamıyor. Nevreste isabel i etiketlesen, eline merdane yi alıp Kazene kızsa neden bildirim istemişler göndermiyorsun dese
Aynen, yaprak kımıldamıyor. Nevreste isabel i etiketlesen, eline merdane yi alıp Kazene kızsa neden bildirim istemişler göndermiyorsun dese
Canım İsabel, çok severiimmmmmmİsabel e yazdım canım. Bugün pazar evde olmayabilirler. Görünce bildirim gider
Mutlu sonHadi buyrun bakalım bildirim
Evet, ilk mesajda her görselin üstünde tarifin linki var.Tarifler veriliyor mu acaba ?