Hayırlısı nanem,daha oylama bitmediDeğişmez ya birinci belli bencelım
İkinci bildirim benim tarifi biraz etkilemiş sondan birinci değilim artık
Bizim öğretmenimiz çok ödev verin biri . Arkalı önlü 7 8 fotokopi veriyorAynen ya birde çok ödev var sanki bu sene geçen seneye göre
Evet değişedebilir ama bu ay değişmezHayırlısı nanem,daha oylama bitmedifark az değişir burasi KK
Bizim kide artık alışmalı bu tempoya diyor yoruluyorlar ama onlarda haklı alışmalari lazımBizim öğretmenimiz çok ödev verin biri . Arkalı önlü 7 8 fotokopi veriyor
Kismet nanişkomEvet değişedebilir ama bu ay değişmez
1. Sınıftan beri böyleyiz. Hayırlısı diyelim ne diyelimBizim kide artık alışmalı bu tempoya diyor yoruluyorlar ama onlarda haklı alışmalari lazım
Kurşun mu döktürsek acaba, nazara mı geldik yoksaÖyle deme be nazom, çok fark yokkağnı gibi ilerliyor oylama
Aslında oylar dağınık gidiyor ondan arttığı belli olmuyor.Kurşun mu döktürsek acaba, nazara mı geldik yoksaElemtere fiş kem gözlere şiş
COSSSSS
Hoşgeldinsenin kız da benim ki gibi çabuk sıkılıyor mu okulda
Benim kız 7.sınıfta.Hala okuldan ve derslerden sıkılıyorOkuldan sıkılmıyorda evde ödev yapmayi istemiyor. Okulda yapıyorum zaten dio
Aynen Nevoş, benim de dikkatimi çekti. Katılım çok, çoğu tarifin de oyu yakın birbirine, çoğunun ki eşitAslında oylar dağınık gidiyor ondan arttığı belli olmuyor.
Bizimkiler de 7 di yaşındaBenim kız 7.sınıfta.Hala okuldan ve derslerden sıkılıyorÖğleye kadar yatıp telefona girmek daha cazip geliyor
Aaaaa iyi dedinKurşun mu döktürsek acaba, nazara mı geldik yoksaElemtere fiş kem gözlere şiş
COSSSSS
Evet canımAynen Nevoş, benim de dikkatimi çekti. Katılım çok, çoğu tarifin de oyu yakın birbirine, çoğunun ki eşit
Gelecek ay ne pişirelimEvet canım
İyi düşünmüşsün nazom,gerekliydiKurşun mu döktürsek acaba, nazara mı geldik yoksaElemtere fiş kem gözlere şiş
COSSSSS
Eskiden 300 e yakın oyla birinci olunurdu nevosumAslında oylar dağınık gidiyor ondan arttığı belli olmuyor.
O zaman 4 oy kullanılmıyordu amaEskiden 300 e yakın oyla birinci olunurdu nevosum
Heeee ondan miiO zaman 4 oy kullanılmıyordu ama
Öyle tabi canım baksana senin oya yakın bir sürü tarif varHeeee ondan miiayy nevos dört oy iyidir yaa,yoksa oy vermesi imkansız olurdu
Aynen nevosum, şuan herkes birinci olabilecek durumda şuanÖyle tabi canım baksana senin oya yakın bir sürü tarif var