- 21 Kasım 2017
- 27.575
- 120.595
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nassın kuşum?Çok sıkıcı olduğunuzu söylemiş miydim??
İyiyim köyde takılıyorum. Burası daha EYLENCELİ.Nassın kuşum?
Aslında senin sıkılmaya vaktin olmamalı o 2 cücen ile.İyiyim köyde takılıyorum. Burası daha EYLENCELİ.
Veriyorum aslındaMerak ettim kategoriyi, ama ipucu yok dedin.
HatırlatırızPeki bu bitireceğimiz ay kimin nasibi-rızkı bunu belirleyemedik henüz. Emmim bizi unutmaz inşallah.
Bi de kızgınım atmışsın bana, biran afalladım Patates kızartması benim de aklıma geldiOooohhhh!.. Bana düşermiş tarif
Benim tarifi de kimse yazmamış: Patates kızartması
Ben denk gelmedim demekki.Veriyorum aslında
Yok ya ben elimi sürmem, sadece yerim. Yeni köv klibim bugün kanalımda, bekleyin sjdjdjAslında senin sıkılmaya vaktin olmamalı o 2 cücen ile.
EYLENCELİ derken, fıstık mı topluyorsun?
Sabırsızlandım, kaçıncı köy vlogu olacak bu, 59 mu?Yok ya ben elimi sürmem, sadece yerim. Yeni köv klibim bugün kanalımda, bekleyin sjdjdj
İlk kim kaparsaBi de kızgınım atmışsın bana, biran afalladım Patates kızartması benim de aklıma geldi
Bu seferki 54 olsun, sana gelsin.Sabırsızlandım, kaçıncı köy vlogu olacak bu, 59 mu?
Plaka severiz, klakson çalarım geçerken.Bu seferki 54 olsun, sana gelsin.
Hem kolay hem seveni çokama yasmin patatesle mantı yaparım diyorİlk kim kaparsa
Psihaliveyi insanlar yeni yeni öğrendi Deynep’im, o yüzden kızartma daha fazla oy alır.Hem kolay hem seveni çokama yasmin patatesle mantı yaparım diyor
Ben şuan 54 olmuşumPlaka severiz, klakson çalarım geçerken.
Millet zahmete bakmadığı için patates kızartması birinci bile olurHem kolay hem seveni çokama yasmin patatesle mantı yaparım diyor
Yoo, bayağı yapıldı sanki yarışmadaPsihaliveyi insanlar yeni yeni öğrendi Deynep’im, o yüzden kızartma daha fazla oy alır.