- 17 Ağustos 2023
- 7.203
- 19.348
Bildirimle geldimm rekabet tam gaz devam ediyoryarış ne zaman bitiyor?Hadi buyrun bakalım bildirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildirimle geldimm rekabet tam gaz devam ediyoryarış ne zaman bitiyor?Hadi buyrun bakalım bildirim
Yarın gece 23.59 da bitiyor.Bildirimle geldimm rekabet tam gaz devam ediyoryarış ne zaman bitiyor?
Heyacan dorukta o zamannYarın gece 23.59 da bitiyor.
Bakalım fark açılacak mıHeyacan dorukta o zamann
Her an herşey ola bilir ben bile heyecanlandım çok büyük farklarda yok aradaBakalım fark açılacak mı
Yıl oldu sankiYarın gece 23.59 da bitiyor.
Hoşgeldin senin kız da benim ki gibi çabuk sıkılıyor mu okuldaCanımmm Vala hayat telasesinden kopup gittik . Bir fırsatım oldu dün biraz geçmişi inceledim senide görünce beğeni attım ciktim . İyiyim canım nasıl olayım çocukları büyütüyorum. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Yarışmadan kopamamissin bakıyorum
Teşekkür ederizCream puff ve Tartolet favorim ❤ Başarılar
(Diğer iki oyu da Kozalak ve Simit kurabiyeye verdim)
Keyfin yerine geldi mi?Mutlu son
Hareket geldi nazomKeyfin yerine geldi mi?
En çok senin tarife hareket gelmiş, bizimkiler uslu uslu oturuyor yerindeHareket geldi nazom
Bu doğruEn çok senin tarife hareket gelmiş, bizimkiler uslu uslu oturuyor yerinde
Değişmez ya birinci belli bence lımOylar değişmiş alt üst olmuş buralar
Okuldan sıkılmıyorda evde ödev yapmayi istemiyor. Okulda yapıyorum zaten dioHoşgeldin senin kız da benim ki gibi çabuk sıkılıyor mu okulda
Aynen ya birde çok ödev var sanki bu sene geçen seneye göreOkuldan sıkılmıyorda evde ödev yapmayi istemiyor. Okulda yapıyorum zaten dio
Öyle deme be nazom, çok fark yok kağnı gibi ilerliyor oylamaEn çok senin tarife hareket gelmiş, bizimkiler uslu uslu oturuyor yerinde