- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Bakalım 2.bildimden sonra durum ne olacak?Eneee paket olmuşum yav
Belki de sen ve Assosyal den başkası atağa geçip öne geçecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım 2.bildimden sonra durum ne olacak?Eneee paket olmuşum yav
Evet 80 tane 1. 100 tane 2. Adayı varBakalım 2.bildimden sonra durum ne olacak?
Biz mesela değil miBakalım 2.bildimden sonra durum ne olacak?
Yok ya o kadar yokEvet 80 tane 1. 100 tane 2. Adayı var
Yarışmada max derece 3 Nevoş nasıl yokYok ya o kadar yok
8-9 kişi arasında gidip gelebilirYarışmada max derece 3 Nevoş nasıl yok
Aaaaaa nazom evet yaaa farklı bir bakış açısı getirmissin kurabiyeme benimkindede gariban işi Ülker cokokrem vardi keşke açıp gosterseydim dimiiiii alemsin nazom yaaa çok tatlısın ama güzel bir noktaya parmak şeyetmissinSenin kurabiyede de iç dolgusunda Nutella vardı. Başlığı Nutellalı ceviz kurabiye yapıp, bir tanesini kesip Nutellayı göstersen açık ara öne geçerdin . Gerçi o zaman da Joyzum tarif alırken Nutella dolgulu diye aldıysa 2 başlıkta olmazdı
Birincinin oy sayısına baksana. Normalde bu rakamlarla sonuncu olunuyor8-9 kişi arasında gidip gelebilir
Ben 44 bile olamadım
Biz paket oluruz dimi nazomBakalım 2.bildimden sonra durum ne olacak?
Çikolatalı olsaydı başlık cidden farklı olurduAaaaaa nazom evet yaaa farklı bir bakış açısı getirmissin kurabiyeme benimkindede gariban işi Ülker cokokrem vardi keşke açıp gosterseydim dimiiiii alemsin nazom yaaa çok tatlısın ama güzel bir noktaya parmak şeyetmissin
Belki biz gevur diiliz bebekim dimiiEvet 80 tane 1. 100 tane 2. Adayı var
Aynen oylar dağılmışEn fazla 100-120 olur birincinin oyuBirincinin oy sayısına baksana. Normalde bu rakamlarla sonuncu olunuyor
En az bizim kadar gevur olan 3 5 kişi varBelki biz gevur diiliz bebekim dimii
Nevos hiç aklima gelmedi o benim azıcık çikolatayı gosterseydim, akmıyor ama var yaniÇikolatalı olsaydı başlık cidden farklı olurdu
İşin sonuna bakmak lazım, ben ihtimal vermiyorum zaten herkes ateş ediyorEn az bizim kadar gevur olan 3 5 kişi var
KK çikolata seviyorNevos hiç aklima gelmedi o benim azıcık çikolatayı gosterseydim, akmıyor ama var yani
Kanser etme garantili milim milim ilerliyorAynen oylar dağılmışEn fazla 100-120 olur birincinin oyu
Allah 'a çok şükür ben değilimEn az bizim kadar gevur olan 3 5 kişi var
Bir dahaki tatlı yarışmasında başlık çikolata, netKK çikolata seviyor
Arasından çikolata akan ceviz miNevos hiç aklima gelmedi o benim azıcık çikolatayı gosterseydim, akmıyor ama var yani