- 28 Ekim 2022
- 5.890
- 14.459
- 28
Buna eminim.Çok sürprizli olacağı kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna eminim.Çok sürprizli olacağı kesin
Güzel fikirEn gevur kim? Yapalım yarışmanın adını.
Ya da yarışma bildirimini Gevurlar Yarışıyor olarak göndertelim.
Sıkılmaya zamanın oldu yani?Sonunda yaaaa yeter artık yeteeerrrrr
Hemen ekim gelsin yeni kategori açılsın, ben sıkıldım
Ay nihayettt bitmeyen eylül yapmışlar.Hayırlı günler
Bugün katılım için son gün akşam oylamamız başlıyor
Allah kolaylık versin kuşum.İlk koliyi doldurdum.
Sus kız birinci olacan sana ne ekimdenSonunda yaaaa yeter artık yeteeerrrrr
Hemen ekim gelsin yeni kategori açılsın, ben sıkıldım
Artık bu süreç de bi 2 ay sürer. (4 ay sürdü sjkdjd)Allah kolaylık versin kuşum.
1 ay sonra çıkışınız var, ne 2 ayı.Artık bu süreç de bi iki ay sürer. (4 ay sürdü sjkdjd)
Kapya temizlemeyi çok severim yasom,seçe seve temizlerim vallaSıkılmaya zamanın oldu yani?
Atla gel bana, 40 kg kapya sipariş ettim salça için.
Sen temizlersin, ben gerisini hallederim. Eki Görüntüle 3483451 Kavanozlar falan yıkandı, korkma sana onları yıkatmam.
Bitireceklerine inanmıyorum hiç.1 ay sonra çıkışınız var, ne 2 ayı.
İşte heyecan diye buna derimİlk koliyi doldurdum.
Yok yawww askosu ne birincisi, büüssürü bomba tarif varSus kız birinci olacan sana ne ekimden
Ellerin dert görmesin Frida’m. Nasıl kolay yırtarım ya da neden birden 40 kg sipariş ettim diye sabah beri kendi kendime söyleniyorum.Kapya temizlemeyi çok severim yasom,seçe seve temizlerim valla
Varak mıBugün bir duvar çıtası seçmişim. Görseniz linçlersiniz beni. Yazıklar olsun bana uydum bu Anteplilerin aklına skkdkdkd yasminsay
Evet bence de. Benim 4 tane 1. adayım var zaten.Yok yawww askosu ne birincisi, büüssürü bomba tarif var
Kantri tarzına taktın sen, ingilaz kraliyet ailesi gibi olacak evin.Bugün bir duvar çıtası seçmişim. Görseniz linçlersiniz beni. Yazıklar olsun bana uydum bu Anteplilerin aklına skkdkdkd yasminsay
Evet neden 40 yasom önce 20 yi bi goreydinEllerin dert görmesin Frida’m. Nasıl kolay yırtarım ya da neden birden 40 kg sipariş ettim diye sabah beri kendi kendime söyleniyorum.
Sol gözüm seyiriyor artık.
Yok ya daha ölmedik…Varak mı