- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.736
Belli olmaz canım OrdiyeEvet o kalmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmaz canım OrdiyeEvet o kalmıştı
Ellerine sağlık aşkomİlk mesajı güncelledim. Çok inceleyemedim. Görsel değiştirmek isteyenler bana özelden foto atsınlar
Biraz yaptım ama az olur. Kocama yaptırmak daha kolay olabilirSen bu sene hiçbir şey yapmayacaksın elticim, ameliyata kadar hazırladıkların yeter. Ya da görümcene falan yaptırabilirsin.
Sağ ol aşkomEllerine sağlık aşkom
Yok canım zaten yapamam. Ama menemen daha bir ay yapılır. Eşim doğrar ben başında beklerimNevosummmmmmm yapmayacaksın tabikideeee,hani sopa
Aynen nevoşum, aile aktivitesi yapın ama sen uzak durYok canım zaten yapamam. Ama menemen daha bir ay yapılır. Eşim doğrar ben başında beklerim
Öyle yapıyorum canım zaten gücüm yokAynen nevoşum, aile aktivitesi yapın ama sen uzak dur
Evet, enişteye komut vererek yaptırabilirsin, mantıklı.Biraz yaptım ama az olur. Kocama yaptırmak daha kolay olabilir
Maşallah onlara, kimin kızları.Öyle yapıyorum canım zaten gücüm yok
Kızlar bugün dolma yaptılar, eşim akşam gelince şaşıracak
Elticim zaten hep birlikte yaparız. Bu yıl o daha çok çaba harcayacakEvet, enişteye komut vererek yaptırabilirsin, mantıklı.
Sağ ol elticimMaşallah onlara, kimin kızları.
Bayılıyorum zaten onlara, nevosun kızları belli oluyor canımın içiÖyle yapıyorum canım zaten gücüm yok
Kızlar bugün dolma yaptılar, eşim akşam gelince şaşıracak
Şükredip yapacak elticim, eli mahkum.Elticim zaten hep birlikte yaparız. Bu yıl o daha çok çaba harcayacak
Değil mi elticim daha ne istiyorŞükredip yapacak elticim, eli mahkum.
Geçen sene her şey senin üzerindeydi, ailem döndü deyip şükrederek, okuya okuya yapsın.
Daha lezzetli olur.
Allah razı olsun.Değil mi elticim daha ne istiyor
Hakkını yemeyeyim elticim zaten yapıyor
Gerçekten sukretmesi lazım yasom çokçaŞükredip yapacak elticim, eli mahkum.
Geçen sene her şey senin üzerindeydi, ailem döndü deyip şükrederek, okuya okuya yapsın.
Daha lezzetli olur.
Çok şükür elticimAllah razı olsun.
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
kaşı kaşıDeğil mi elticim daha ne istiyor
Hakkını yemeyeyim elticim zaten yapıyor
Hastayım yapsın artık aşkomkaşı kaşı