- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Biter belki yarına inşallah.Hafta sonuna kadar kurtulursunuz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biter belki yarına inşallah.Hafta sonuna kadar kurtulursunuz inşallah
Hadi insallahBiter belki yarına inşallah.
24 ayar altın herhaldeKızcem dün İngiltereye gitti iş için,meşhur ingiliz çayı var twinings diye isteyecektim bir baktım fiatına teeeeee 899 teleymiş
Eki Görüntüle 3483378
24 az kalır bunun yanında sjksjksjksjk24 ayar altın herhalde
Bence de24 az kalır bunun yanında sjksjksjksjk
Aaaa, tam benlik Paşam. Bana da aldır.Kızcem dün İngiltereye gitti iş için,meşhur ingiliz çayı var twinings diye isteyecektim bir baktım fiatına teeeeee 899 teleymiş
Eki Görüntüle 3483378
Koçum çok para beaa yaaa,uzakmak bakarım daha iyiiii kıbrısa gitmek lazım almak içinAaaa, tam benlik Paşam. Bana da aldır.
Nasılsın canısı iyimisinHayırlı günler herkese.
Çok para yahuuu bir çayada bu kadar vermek ne bileyimBence de
Seneye artık Paşam.Koçum çok para beaa yaaa,uzakmak bakarım daha iyiiii kıbrısa gitmek lazım almak için
İnşallah tatlım,gerçi oradada çok ucuz değildir herhalde.Seneye artık Paşam.
Gerçi arkadaşım Kıbrıs’tan dün döndü, bilseydim isterdim.
Çok şükür ablam, bu aralar buhran zamanlarım, babacığımın senesi geldi.Nasılsın canısı iyimisin
Kıbrıs’a gidecek parayı bulan, çaya da bulur Paşam.İnşallah tatlım,gerçi oradada çok ucuz değildir herhalde.
Yafrumiii çayla kalsak gene iyi yani,içkisi cigarası neyimde var cep dolu gidilecek orayaKıbrıs’a gidecek parayı bulan, çaya da bulur Paşam.
Alkol kullanmıyorum ablam, cigara desen bu ay gelecek KıprıstanYafrumiii çayla kalsak gene iyi yani,içkisi cigarası neyimde var cep dolu gidilecek oraya
İlginç olan cigara pahalı orada biliyormusun,gittiğim zaman buradan götürürdüm hep.Alkol kullanmıyorum ablam, cigara desen bu ay gelecek Kıprıstan
Ama ben oradan gelen cigarayı sevmedim. Çay-kahve ince çizgim bilirsin. Onlara her zaman param vardır.
Kv gitmişti birkaç sene evvel, poşet çay getirmişti hepimize ama garipti abla o çay.İlginç olan cigara pahalı orada biliyormusun,gittiğim zaman buradan götürürdüm hep.
Markete giriyorsun fiat sorunca hadi ya filan demiştim,alkol fiatları çok çok uygundu.
Kaçak çay alırdım bende,dönüşte free'den sigaramı alıyordum hep.
Normal toz olandan alıyordum hep,yerli çayla karıştırıyordum yoksa ağır geliyor çay içmek.Kv gitmişti birkaç sene evvel, poşet çay getirmişti hepimize ama garipti abla o çay.
Çay tadını alamıyorsun ve fazlasıyla demi kara idi.
Ama yukarıda attığın çay güzeldir muhtemelen, bergamotlu ürün ne kadar kötü olabilir ki.