- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.736
Ve burası KKEvet bence de. Benim 4 tane 1. adayım var zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve burası KKEvet bence de. Benim 4 tane 1. adayım var zaten.
Öyle bir mobilyam da yok benim neyimeyse. Neyse uymazsa biz de mobilyaları değiştiririz.Kantri tarzına taktın sen, ingilaz kraliyet ailesi gibi olacak evin.
Yakışır amaKantri tarzına taktın sen, ingilaz kraliyet ailesi gibi olacak evin.
Posta posta yapmayayım dedim, zaten son zamanlarım çok koşturmalı geçti dinlenirim artık dedim.Evet neden 40 yasom önce 20 yi bi goreydin
HaydilililililililiÖyle bir mobilyam da yok benim neyimeyse. Neyse uymazsa biz de mobilyaları değiştiririz.
Ah yasom seni çok cengaver gördüm, sen yapamayacagin işin altina girmezsin ama bilirim bi bakmışsın bitmişPosta posta yapmayayım dedim, zaten son zamanlarım çok koşturmalı geçti dinlenirim artık dedim.
PİŞMANIM…
İnşallah Frida’m, yarın akşam sesim çıkmazsa arayın.Ah yasom seni çok cengaver gördüm, sen yapamayacagin işin altina girmezsin ama bilirim bi bakmışsın bitmiş
Seni kapyalarin arasında birakmayiz Yasocanimİnşallah Frida’m, yarın akşam sesim çıkmazsa arayın.
Aklin yolu birBende vermem sjsksjksjk
Yakışır cancağızımRafine zevklerim için veririm cancağzım.
Yakışır cancağızım
Nevosum ordi yapacak mı acabaİlk mesajı güncelledim. Çok inceleyemedim. Görsel değiştirmek isteyenler bana özelden foto atsınlar
Yaparsa alta ekleriz canımNevosum ordi yapacak mı acaba
Sen bu sene hiçbir şey yapmayacaksın elticim, ameliyata kadar hazırladıkların yeter. Ya da görümcene falan yaptırabilirsin.Benim de menemen ve domates sos yapmam lazım bir onlar kaldı. Kim gelip yardım edecek
Evet o kalmıştıNevosum ordi yapacak mı acaba
Nevosum sen dikkat et kendineYaparsa alta ekleriz canım
Akşama kadar değiştirmek isteyen bana yazsın. Sandalyede çok oturamadım hızlıca yaptım
Nevosummmmmmm yapmayacaksın tabikideeee,hani sopaBenim de menemen ve domates sos yapmam lazım bir onlar kaldı. Kim gelip yardım edecek