Ayy dikkat et NevoşOlabilir elticim
Bugün evde sadece bir kızım vardı. Oda hastanede birlikte kaldık ve hastaneden geldiğimizden beri hasta oldu.
Ondan üç, beş kendim kalktım. O bile çok geldi. Altı üstü kendime bir şeyler aldım
Aaaa ,halbuki kabak gibin ortada ama
Saf ayağına yatıyorum, bu ara çok modaSanki bilmiyosuuunçok fenayız,başa belayız
İnan böyle bile bayağı keyif yapıyor gibiyim hiçbir şey yapmıyorum. Ama demek hiç kalkmamam lazımmışAyy dikkat et NevoşDikişlerin falan zarar görmesin. İçeriyi temizledikleri için bu ameliyat sezeryan vs ye benzemez. İki büklüm yürürsün, acır Kayınvalidemde rahim ve bir yumurtalığı aldırmış. Hep anlatırdı. Biraz daha kendine zaman tanı. Çok gezinme
Onu da yiyenler var ya ,enteresanSaf ayağına yatıyorum, bu ara çok moda
Sonradan keske demektense yat lütfenİnan böyle bile bayağı keyif yapıyor gibiyim hiçbir şey yapmıyorum. Ama demek hiç kalkamam lazımmış
Ya ben ve yatmak pek uyumlu olmuyor. Şimdiden çok sıkıldım
Sabredeceksinİnan böyle bile bayağı keyif yapıyor gibiyim hiçbir şey yapmıyorum. Ama demek hiç kalkamam lazımmış
Aşko inan bir litrelik kavanozu bile taşıyamıyorum. Zaten iş yapmam mümkün değilSonradan keske demektense yat lütfen
Çok şükür CanomSabredeceksinSonrasında rahat edeceksin onları düşün Ne ağrılar zorluklar çektin onları düşün. Bugüne şükür
Hele bir topla kendini az kaldıÇok şükür CanomBen inanıyorum iyi olacağım
Sonra beni kimse tutamaz
Kaldırmayı deneme bile aşkoAşko inan bir litrelik kavanozu bile taşıyamıyorum. Zaten iş yapmam mümkün değilÇayı bile küçük demlikte olursa doldurabiliyorum
Ama gezmeye gitmek istiyorumEşim üç hafta daha evdesin diyor
Bugün-yarın haber gelecek diye bekledik elticim, çok şükür büyük işi atlattın. Şimdi aslında en kolayı, kitap oku netten yattığın yerden ya da uzun bir dizi başla YouTube’dan falan.İnan böyle bile bayağı keyif yapıyor gibiyim hiçbir şey yapmıyorum. Ama demek hiç kalkamam lazımmış
Çok şükür CanomBen inanıyorum iyi olacağım
Sonra beni kimse tutamaz
Amin CanomHele bir topla kendini az kaldıEn mükemmel şekilde acısını çıkarırsın
Çok şükür elticimBugün-yarın haber gelecek diye bekledik elticim, çok şükür büyük işi atlattın. Şimdi aslında en kolayı, kitap oku netten yattığın yerden ya da uzun bir dizi başla YouTube’dan falan.
1 hafta sonra hareketlerin daha da rahatlamış olacak. Sabır, sadece biraz daha sabır.
Bende iyiyim işte. Ufaklık biraz uğraştırıyor. Onunla uğraşıyoruz.Amin Canom
Sen bu sıra pek görünmüyorsun, neler yapıyorsunÇocuklar iyi mi?
Allah kolaylık versin canımBende iyiyim işte. Ufaklık biraz uğraştırıyor. Onunla uğraşıyoruz.Günler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Nasıl akşam oluyor, hergün baş ağrısı Bugüne şükür Alışacak inşallah
Bizim büyük oğlanın öğretmen ek kitap seti aldırmadıAllah kolaylık versin canım
İyi olsunlar her şey gelip geçiyor. Özellikle birinci sınıf anneleri bu yıl çok zor durumda
Ya öğretmenlerin aldırdığı kaynak bile üst seviye