- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Aşko,3 oy bile zor yetecek ,tek oy olursa beynimiz yanarTek oy yapalım çok zorlansınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko,3 oy bile zor yetecek ,tek oy olursa beynimiz yanarTek oy yapalım çok zorlansınlar
Bir şey yapmadım aslında bir kaç sefer çay, kahve, meyve falan aldım kendimeNasıl olsa iyileşince yatamayacaksın, yat yatabildiğin kadar elticim.
Amaç o zaten beyin yakmakAşko,3 oy bile zor yetecek ,tek oy olursa beynimiz yanar
Bence gayet iddialı gevur adaylarindan birisin cancağızım, mutevazi olmaGevurluk kanımda var derken bundan bahsetmemiştim, beni gevur kategorisinden çıkartın.
Benimki hazırAmaç o zaten beyin yakmak
Farkına varmadan uzanmışsındır meyve yıkarken falan, hazır önüne bekle biraz daha canım benim.Bir şey yapmadım aslında bir kaç sefer çay, kahve, meyve falan aldım kendime
Onu bile yapma diyor göbek
Bence de vallaNasıl olsa iyileşince yatamayacaksın, yat yatabildiğin kadar elticim.
Çok şükür beynimiz varBenimki hazır
1 oyum belli, diğerlerini düşünemedim. O an beni cezbedenlerden seçeceğim inşallah.Amaç o zaten beyin yakmak
E göbek haklıBir şey yapmadım aslında bir kaç sefer çay, kahve, meyve falan aldım kendime
Onu bile yapma diyor göbek
Ay evet,olmadan yaşayanlar var ,görüyoruz ahahahahahahahahahÇok şükür beynimiz var
Ay evet,olmadan yaşayanlar var ,görüyoruz ahahahahahahahahah
Olabilir elticimFarkına varmadan uzanmışsındır meyve yıkarken falan, hazır önüne bekle biraz daha canım benim.
Olmaz mı bir sürüAy evet,olmadan yaşayanlar var ,görüyoruz ahahahahahahahahah
Acaba kim Akılda deli sorularAy evet,olmadan yaşayanlar var ,görüyoruz ahahahahahahahahah
Ben dizerken seçmeye çalışıyorum ama sonra fikrimi değiştiriyorumBu ay çok fena1 oyum belli, diğerlerini düşünemedim. O an beni cezbedenlerden seçeceğim inşallah.
Aaaa ,halbuki kabak gibin ortada amaAcaba kim Akılda deli sorular
Sorma sormaOlmaz mı bir sürü