Allahtan bu yıl 1. Sınıf anası değilim
Kaynaksız olmuyor canımBizim büyük oğlanın öğretmen ek kitap seti aldırmadıGerek yokmuş milli eğitim yasaklamış vs dedi. Bizde kendimiz alıp evde çalıştırıyoruz zaten
1. Sınıfların Allah yardımcısı olsun. Çok sabır gerektiriyorKaynaksız olmuyor canımİyi yapmışsınız.Ama 1.sınıfta fenomen yayınları aldırmışlar ona çok şaşırdım.
Çok şükür biz geçtik oraları1. Sınıfların Allah yardımcısı olsun. Çok sabır gerektiriyor
Kolay gelsin Zano'm zanım, sabırlar diliyorumAllahtan bu yıl 1. Sınıf anası değilimanaokuluna gidiyor. Bugün öğretmen 1 rakamını 1 sayfa yazsınlar demiş. Zar zor vaadler vere vere yaptırdım. Hadi yap parka gidiyoruz vs diye diye yaptı
Ne güzel darısı bizeÇok şükür biz geçtik oraları
Amin zanım Zano’mKolay gelsin Zano'm zanım, sabırlar diliyorum
Aman büyüyünce başka dertleri varNe güzel darısı bize
Sen de sağol esas Zano'mAmin zanım Zano’mSağolasın
Valla kafa gitmiş idare et ZennamSen de sağol esas Zano'mZenna ben Zenna
Evet öyle diyorlarAman büyüyünce başka dertleri var
Anladı ben Zano'm, sıkıntı yokValla kafa gitmiş idare et Zennam
Bu kadar kısa sürede iyi hissetsen bile kendini zorlama dinlenBugün evde çok dolaştımbiraz göbeğim şişti, ağrıyor Göbek bana, yerinden kalkma kendine çay bile alma diyor
Yoksa genel olarak hergün biraz daha iyi oluyorum
Öyle canımBu kadar kısa sürede iyi hissetsen bile kendini zorlama dinlen
Çabuk toparlanmak için takviye de kullanmaya başlasan multivitamin gibiÖyle canım
Yok zaten bir şey yapmıyorum. Sadece kendim için su, çay falan alıyorum. Gücüm yok
Olabilir canım şimdi sadece kan ilacı falan alıyorum. Kanım bayağı düştü.Çabuk toparlanmak için takviye de kullanmaya başlasan multivitamin gibi
1. Sınıfların Allah yardımcısı olsun. Çok sabır gerektiriyor
Çok şükür biz geçtik oraları
Dikkat et ablacım kendineOlabilir canım şimdi sadece kan ilacı falan alıyorum. Kanım bayağı düştü.
Allah yardımcın olsun canımAlırım bir dal sabır taşınızdanbizimki 1. Sınıf ama ödevler hep bir vaatle yapılıyor bizde de
Bu sene müfredat değişti A ile başladılar N harfi ile gidiyorevde ana kelimesi yetmiyor gibi okuldan da geliyor anne kelimesini öğrenmeleri