Güzelim nickini kesip atmış cancağızımYine mi nick değişimleri var?
Bir biz kaldık asırlık nicklerle cancağzım.
Böylede seversen sorun yok o zamanSence olmuş mu?kalacak bir süre mecbur,sonra dönersin, herkes hata yapar ,napalim boyle de severim ben seni
Olmuş benceOlmamış mıbir müddet değişemem de
Bende nickler değişince tanıyamıyorum cancağzım, Eslinna mıydı eskisiGüzelim nickini kesip atmış cancağızımyabancı biri gibi geliyor simdi sorma ,bir biz kaldık ayni nicklerle
Evet cancağızım, Eslinna idiBende nickler değişince tanıyamıyorum cancağzım, Eslinna mıydı eskisiEslii ?
Gerçi Eslii ile hiç muhabbetim olmadı sanırım, tanımıyorum zaten.
Fazla yıllandık cancağzım, yapıştı nicklerimiz bize, ameliyatsız çıkmaz.Evet cancağızım, Eslinna idibende harflerini kaçırmışlar gibi hissediyorum,negzel nicki vardı biz sabit kalalım da kaybolmayalim bari
Liposuction deneyelim cancağızım, olmazsa ameliyatla denerizFazla yıllandık cancağzım, yapıştı nicklerimiz bize, ameliyatsız çıkmaz.
Nickimizden memnun değil miyiz ki?Liposuction deneyelim cancağızım, olmazsa ameliyatla deneriz
Gayet memnunuz cancağızım, aynen devamNickimizden memnun değil miyiz ki?
Boşu boşuna masaya yatmaya gerek yok cancağzım, böyle devam.
Eslinna idi. Bir kereçik azıcık muhabbetimiz olduBende nickler değişince tanıyamıyorum cancağzım, Eslinna mıydı eskisiEslii ?
Gerçi Eslii ile hiç muhabbetim olmadı sanırım, tanımıyorum zaten.
Allah iyiliğini versinEvet cancağızım, Eslinna idibende harflerini kaçırmışlar gibi hissediyorum,negzel nicki vardı biz sabit kalalım da kaybolmayalim bari
Balık hafızamdan dolayı özür dilerim, son zamanlarda fazlasıyla unutkanım.Eslinna idi. Bir kereçik azıcık muhabbetimiz oldu
Beni kendi halime bıraksalar 10 dan önce kalkmam zatenYaşlanınca uyuyamayacaksınız zaten, yaş gençken depolayın uykuyu bünyeye.
10’da uyandım, geç yaşlanacağım, miss gibiyim.
Yattığın saatte önemli Deynep’im. Akşam 10’da yatıp, sabah 10’da kalkmayacaksan sorun yok.Beni kendi halime bıraksalar 10 dan önce kalkmam zaten
Erken kalkmak gibi erken yatmayı da sevmiyorumYattığın saatte önemli Deynep’im. Akşam 10’da yatıp, sabah 10’da kalkmayacaksan sorun yok.
Amin canım benim,hep gülelim inşallahAllah iyiliğini versinÇok güldüm Allah ta seni güldürsün
10da kalksam rekorlar kitabına girerim benBeni kendi halime bıraksalar 10 dan önce kalkmam zaten