- 28 Ekim 2022
- 5.882
- 14.429
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi ki yemin etmedin Mesaj yazdıktan sonra ütü yaptım,çorba yaptım mutfağı topladım, kızı okula gönderdim,az uyuyayım diye yattım az sonra telefon sesine geri uyandım, tekrar iş yaptım................ kahvaltı yaptım, şuan keyif çayı içiyorumÇoktan uyuduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam
Güzellik uykusuna mı yatsam acaba?deynepnaz uyan,öğlen oldu
Oo maşallah maşallah, bu sana 1 ay yeter artık hak etmişsin, uyu benceİyi ki yemin etmedin Mesaj yazdıktan sonra ütü yaptım,çorba yaptım mutfağı topladım, kızı okula gönderdim,az uyuyayım diye yattım az sonra telefon sesine geri uyandım, tekrar iş yaptım................ kahvaltı yaptım, şuan keyif çayı içiyorum
Güzellik uykusuna mı yatsam acaba?
Esli li li liiiiii oldumEslii Noldu sana böyle,zor buldum
Tamam ama neden ?Esli li li liiiiii oldum
Gaza geldim seni görünce, geri yatmayacağım. Bakalım dayanabilecek miyim.
Çoktan uyuduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam
deynepnaz uyan,öğlen oldu
İyi ki yemin etmedin Mesaj yazdıktan sonra ütü yaptım,çorba yaptım mutfağı topladım, kızı okula gönderdim,az uyuyayım diye yattım az sonra telefon sesine geri uyandım, tekrar iş yaptım................ kahvaltı yaptım, şuan keyif çayı içiyorum
Güzellik uykusuna mı yatsam acaba?
Yaşlanınca uyuyamayacaksınız zaten, yaş gençken depolayın uykuyu bünyeye.Oo maşallah maşallah, bu sana 1 ay yeter artık hak etmişsin, uyu bence
Sosyal öyle diyordu bende esli olayım dedimTamam ama neden ?
Ah be cancağızım, saat 8e kadar uyusam gün bitti zannediyorumbeynim durmuyorYaşlanınca uyuyamayacaksınız zaten, yaş gençken depolayın uykuyu bünyeye.
10’da uyandım, geç yaşlanacağım, miss gibiyim.
Hayırlı günler herkese.
Ah çiçeğim Ah,neyse ,olan olmuş geçmiş olsunSosyal öyle diyordu bende esli olayım dedim
Bizim yaşlarda 7-8 saat arası uyku lazım cancağzım, o saati dolduruyorsan sıkıntı yok.Ah be cancağızım, saat 8e kadar uyusam gün bitti zannediyorumbeynim durmuyor
Uyu,uyan diye diye tahmini 5 saat oluyordur ,alisti vücudum zatenBizim yaşlarda 7-8 saat arası uyku lazım cancağzım, o saati dolduruyorsan sıkıntı yok.
Yine mi nick değişimleri var?Ah çiçeğim Ah,neyse ,olan olmuş geçmiş olsun
Olmamış mı bir müddet değişemem deAh çiçeğim Ah,neyse ,olan olmuş geçmiş olsun
Sence olmuş mu? kalacak bir süre mecbur,sonra dönersin, herkes hata yapar ,napalim boyle de severim ben seniOlmamış mı bir müddet değişemem de