- 28 Ekim 2022
- 6.018
- 14.862
- 28
İyi ki yemin etmedinÇoktan uyuduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam
Güzellik uykusuna mı yatsam acaba?
Oo maşallah maşallah, bu sana 1 ay yeter artıkİyi ki yemin etmedinMesaj yazdıktan sonra ütü yaptım,çorba yaptım mutfağı topladım, kızı okula gönderdim,az uyuyayım diye yattım az sonra telefon sesine geri uyandım, tekrar iş yaptım................ kahvaltı yaptım, şuan keyif çayı içiyorum
Tamam ama neden ?Esli li li liiiiii oldum
Gaza geldim seni görünce, geri yatmayacağım. Bakalım dayanabilecek miyim.
Çoktan uyuduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam
İyi ki yemin etmedinMesaj yazdıktan sonra ütü yaptım,çorba yaptım mutfağı topladım, kızı okula gönderdim,az uyuyayım diye yattım az sonra telefon sesine geri uyandım, tekrar iş yaptım................ kahvaltı yaptım, şuan keyif çayı içiyorum
Yaşlanınca uyuyamayacaksınız zaten, yaş gençken depolayın uykuyu bünyeye.Oo maşallah maşallah, bu sana 1 ay yeter artıkhak etmişsin, uyu bence
Sosyal öyle diyordu bende esli olayım dedimTamam ama neden ?
Ah be cancağızım, saat 8e kadar uyusam gün bitti zannediyorumYaşlanınca uyuyamayacaksınız zaten, yaş gençken depolayın uykuyu bünyeye.
10’da uyandım, geç yaşlanacağım, miss gibiyim.
Hayırlı günler herkese.
Ah çiçeğim Ah,neyse ,olan olmuşSosyal öyle diyordu bende esli olayım dedim
Bizim yaşlarda 7-8 saat arası uyku lazım cancağzım, o saati dolduruyorsan sıkıntı yok.Ah be cancağızım, saat 8e kadar uyusam gün bitti zannediyorumbeynim durmuyor
Uyu,uyan diye diye tahmini 5 saat oluyordur ,alisti vücudum zatenBizim yaşlarda 7-8 saat arası uyku lazım cancağzım, o saati dolduruyorsan sıkıntı yok.
Yine mi nick değişimleri var?Ah çiçeğim Ah,neyse ,olan olmuşgeçmiş olsun
Olmamış mıAh çiçeğim Ah,neyse ,olan olmuşgeçmiş olsun
Sence olmuş mu?Olmamış mıbir müddet değişemem de