- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Güzelim nickini kesip atmış cancağızım yabancı biri gibi geliyor simdisorma ,bir biz kaldık ayni nicklerleYine mi nick değişimleri var?
Bir biz kaldık asırlık nicklerle cancağzım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelim nickini kesip atmış cancağızım yabancı biri gibi geliyor simdisorma ,bir biz kaldık ayni nicklerleYine mi nick değişimleri var?
Bir biz kaldık asırlık nicklerle cancağzım.
Böylede seversen sorun yok o zaman sende seviliyorsunSence olmuş mu? kalacak bir süre mecbur,sonra dönersin, herkes hata yapar ,napalim boyle de severim ben seni
Olmuş benceOlmamış mı bir müddet değişemem de
CanımmBöylede seversen sorun yok o zaman sende seviliyorsun
Olmuş bence
Bende nickler değişince tanıyamıyorum cancağzım, Eslinna mıydı eskisi Eslii ?Güzelim nickini kesip atmış cancağızım yabancı biri gibi geliyor simdisorma ,bir biz kaldık ayni nicklerle
Evet cancağızım, Eslinna idi bende harflerini kaçırmışlar gibi hissediyorum,negzel nicki vardı biz sabit kalalım da kaybolmayalim bariBende nickler değişince tanıyamıyorum cancağzım, Eslinna mıydı eskisi Eslii ?
Gerçi Eslii ile hiç muhabbetim olmadı sanırım, tanımıyorum zaten.
Fazla yıllandık cancağzım, yapıştı nicklerimiz bize, ameliyatsız çıkmaz.Evet cancağızım, Eslinna idi bende harflerini kaçırmışlar gibi hissediyorum,negzel nicki vardı biz sabit kalalım da kaybolmayalim bari
Liposuction deneyelim cancağızım, olmazsa ameliyatla denerizFazla yıllandık cancağzım, yapıştı nicklerimiz bize, ameliyatsız çıkmaz.
Nickimizden memnun değil miyiz ki?Liposuction deneyelim cancağızım, olmazsa ameliyatla deneriz
Gayet memnunuz cancağızım, aynen devamNickimizden memnun değil miyiz ki?
Boşu boşuna masaya yatmaya gerek yok cancağzım, böyle devam.
Eslinna idi. Bir kereçik azıcık muhabbetimiz olduBende nickler değişince tanıyamıyorum cancağzım, Eslinna mıydı eskisi Eslii ?
Gerçi Eslii ile hiç muhabbetim olmadı sanırım, tanımıyorum zaten.
Allah iyiliğini versin Çok güldüm Allah ta seni güldürsünEvet cancağızım, Eslinna idi bende harflerini kaçırmışlar gibi hissediyorum,negzel nicki vardı biz sabit kalalım da kaybolmayalim bari
Balık hafızamdan dolayı özür dilerim, son zamanlarda fazlasıyla unutkanım.Eslinna idi. Bir kereçik azıcık muhabbetimiz oldu
Beni kendi halime bıraksalar 10 dan önce kalkmam zatenYaşlanınca uyuyamayacaksınız zaten, yaş gençken depolayın uykuyu bünyeye.
10’da uyandım, geç yaşlanacağım, miss gibiyim.
Yattığın saatte önemli Deynep’im. Akşam 10’da yatıp, sabah 10’da kalkmayacaksan sorun yok.Beni kendi halime bıraksalar 10 dan önce kalkmam zaten
Erken kalkmak gibi erken yatmayı da sevmiyorumYattığın saatte önemli Deynep’im. Akşam 10’da yatıp, sabah 10’da kalkmayacaksan sorun yok.
Amin canım benim,hep gülelim inşallahAllah iyiliğini versin Çok güldüm Allah ta seni güldürsün
10da kalksam rekorlar kitabına girerim benBeni kendi halime bıraksalar 10 dan önce kalkmam zaten