- 1 Aralık 2021
- 12.004
- 40.186
- 34
Ay nevoş ya ne zor oluyor odaZaten gülemiyorum dikişlerim ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay nevoş ya ne zor oluyor odaZaten gülemiyorum dikişlerim ağrıyor
Evet canım hapşurmak, öksürmek bile çok zor. Benim 4. ameliyatım bu, en zoru oldu.Ay nevoş ya ne zor oluyor oda
Karın içi ameliyatlar çok zor aslında yapışıklık çok oluyor temizlense bile tekrar ediyorEvet canım hapşurmak, öksürmek bile çok zor. Benim 4. ameliyatım bu, en zoru oldu.
Bir süre çok zorlayacak gibi...
İç tarafta ağrı çok zatenKarın içi ameliyatlar çok zor aslında yapışıklık çok oluyor temizlense bile tekrar ediyor
Anneye geçti mi yavrucak?
Ordiii yap hadi belki beslenmeye koyarımKimse de demiyor ki ordi tarifini yapmayacak mısın
Ablacım çok geçmiş olsunZaten gülemiyorum dikişlerim ağrıyor
Bu mesaja patladım dhdjgkf ama kurabiye görsek iyiydiTez zamanda toparlarsın
Malatya kayısılarını düşün. Bir tarafta silkeleyenler, bir tarafta patik yapanlar. Sonra diğerleri geliyor ve kayısı kavgası başlıyor ve sen seyrediyorsun keyfince...
Eki Görüntüle 3481640
Çok teşekkür ederim canımAblacım çok geçmiş olsun
Ben bin pişman kurabiyesi yapacağımOrdiii yap hadi belki beslenmeye koyarım
Valla bekliyorum bak heeeBen bin pişman kurabiyesi yapacağım
Eskiden beslenme listesi olurdu;Yaaa A yı öğrendik anayı naneyi öğreneceğiz sanırım yakında hshdhdf
Beslenmeye neler koyuyorsunuz diye soracaktım valla hergüne ne yapacağımı şaşıyorum Tecrübeli annelerden de fikir bekliyorum
Yok vermedi öğretmenimiz poğça, börek, tost, salata, havuç, zeytin altıgeninde doğaçlama takılıyorum ama çocukta bıktı artık arada mantı, bulgur koyuyorumEskiden beslenme listesi olurdu;
Pazartesi: Zeytin, yumurta.Salı: Patates kızartması, yoğurt.Çarşamba: Peynir, domates.Perşembe: Et ürünleri.Cuma: Hamur işi.Daha artık vermiyorlar mı?
Ben içimden soruyorum, sonra içim cevap veriyor O son gün yapar diyeKimse de demiyor ki ordi tarifini yapmayacak mısın
+1Alıştık artık,son gün son dakika
Oooo bayılırım barnah kurabiye
Biri ordi, biriTenceresiz olsa diğer 2 kişi kim acaba?Neyse ki beş gün kalmış, bitiyo kurabiyeler
Minikte Tenceresiz kaldim anne ordide ordinary tembel çıktı nazom digerlerini bilemiyorumBiri ordi, biriTenceresiz olsa diğer 2 kişi kim acaba?
5 gün içinde belli olurlarBiri ordi, biriTenceresiz olsa diğer 2 kişi kim acaba?
El insaf ama dimi5 gün içinde belli olurlar
Dediğim gibi herkes bizim gibi çalışkan değil şekerim
Aydınlanma yaşadım sağolasın5 gün içinde belli olurlar