- 30 Kasım 2014
- 28.409
- 125.082
ahgsadgjg60kiloyum da kurabiye yapar diye umutlandım ama yapmadı
yarın yapmayı düşünüyorum. planımda değişiklik olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahgsadgjg60kiloyum da kurabiye yapar diye umutlandım ama yapmadı
Konu açacak mısınahgsadgjg
Neeee yapıyor musun kesin yarın yapmalisin canım, bekletemezsin biziahgsadgjg
Yarin müsait olur musun ablacımKonu açacak mısın
Canım hep yatıyorum zaten Telefonda elimde Konuyu açabilirsin.Yarin müsait olur musun ablacım
cesaretim yokKonu açacak mısın
Geçmiş olsun hediyesi olarak kabul ederdimcesaretim yok
Püüüü, love in tükürüğündencesaretim yok
noldu ki?Geçmiş olsun hediyesi olarak kabul ederdim
Ben salı günü ameliyat oldum dün hastaneden çıktımnoldu ki?
aaa pek uğrayamıyorum ya bu aralar haberim olmadı. çok geçmiş olsun canım. nasılsın şimdi?Ben salı günü ameliyat oldum dün hastaneden çıktım
Sağ ol canımaaa pek uğrayamıyorum ya bu aralar haberim olmadı. çok geçmiş olsun canım. nasılsın şimdi?
rahmi kurtarmanın yolu yok muydu ki? sadece içini temizleselerdi keşke. neyse olan olmuş, sağlık olsun. Allah şifa versin tez zamandaVar canım Rahmi ve yumurtamın biri almışlar.
Yok canım 3 yıl direndim başka çözüm bulamadılar. Artık kötüye gidiyordu.rahmi kurtarmanın yolu yok muydu ki? sadece içini temizleselerdi keşke. neyse olan olmuş, sağlık olsun. Allah şifa versin tez zamanda
miyomlar aşırı fazlaysa ve geç kalındıysa, kanama riski varsa mecbur alıyorlar. gerçi benim de büyüktüler ama çok şükür sadece içi temizlendi. rahim duruyorYok canım 3 yıl direndim başka çözüm bulamadılar. Artık kötüye gidiyordu.
Sadece miyom değildi canım Hatta miyom en zararsız olanıydımiyomlar aşırı fazlaysa ve geç kalındıysa, kanama riski varsa mecbur alıyorlar. gerçi benim de büyüktüler ama çok şükür sadece içi temizlendi. rahim duruyor
hayırlısı olsun canım
Olsun, senin sunumlarını farklı oluyor seviyorumMerak edilecek bir tarafı da yok
Bu yeterli mi cesaret için veya bu ya da bu ya da bucesaretim yok
Daha fazla oldu sanki Nevoş, pandemi olalı 5 sene oldu. O zamanlardan beri vardı sıkıntınYok canım 3 yıl direndim başka çözüm bulamadılar. Artık kötüye gidiyordu.
Dümdüz foto çekme fikri, çıkma aklımdanOlsun, senin sunumlarını farklı oluyor seviyorum
Dümdüz de olsa severim uleynDümdüz foto çekme fikri, çıkma aklımdan