- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
WunderLost var ama fırını yokmuş belki yapamaz.Biri ordi, biriTenceresiz olsa diğer 2 kişi kim acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
WunderLost var ama fırını yokmuş belki yapamaz.Biri ordi, biriTenceresiz olsa diğer 2 kişi kim acaba?
Olmaz zaten şekerim pazartesi dedik pazar yaptimDediğim gibi herkes bizim gibi çalışkan değil şekerim
Aydınlanma yaşadım sağolasın
Bu kurabiyeler ocakta tencerede pismez mi acaba kek pişiyor yaWunderLost var ama fırını yokmuş belki yapamaz.
Pişmeyen kurabiyeler olabilirBu kurabiyeler ocakta tencerede pismez mi acaba kek pişiyor ya
Komşusunun veya annesi yakındaysa Onda yapamaz mı?WunderLost var ama fırını yokmuş belki yapamaz.
Yasminim yapınca yapacağım dedim.Konusunu açar açmaz başladım yapmayaOlmaz zaten şekerim pazartesi dedik pazar yaptim
Aynen nette var Pişmeyen kurabiye, önerdin mi NevoşPişmeyen kurabiyeler olabilir
Ne güzel olurdu nevoşumPişmeyen kurabiyeler olabilir
He valla yaw çTladık burdaEl insaf ama dimi
rica ederim ne demek efenimDediğim gibi herkes bizim gibi çalışkan değil şekerim
Kurabiye yaptım ama başka bir şeyli yaptım. Hafta içi de hep dışarıdayım, araya sıkıştıracağım artık. Sunum için uğraştırmayacak bir şey denerim artık. Maksat katılmak olsunDediğim gibi herkes bizim gibi çalışkan değil şekerim
Ortalığı ateşe vermeyelimEl insaf ama dimi
Okul liste veriyor bize 4 gün ona göre bir gün serbestYaaa A yı öğrendik anayı naneyi öğreneceğiz sanırım yakında hshdhdf
Beslenmeye neler koyuyorsunuz diye soracaktım valla hergüne ne yapacağımı şaşıyorum Tecrübeli annelerden de fikir bekliyorum
Benim kurabiyem fırın olmadan meselaBu kurabiyeler ocakta tencerede pismez mi acaba kek pişiyor ya
Varsayalım yarın son gün, bekletme, çatlatma biziEki Görüntüle 3481681
Çarşamba günü son günmüş
Vermeye çalışıyorum ama kimse beni dikkate almıyor efemmOrtalığı ateşe vermeyelim
Akıllı kadın vesselamBenim kurabiyem fırın olmadan mesela
Daha yeni taşındı, memleketinde değil diye biliyorum.Komşusunun veya annesi yakındaysa Onda yapamaz mı?
Yasminim yapınca yapacağım dedim.Konusunu açar açmaz başladım yapmaya
Aynen nette var Pişmeyen kurabiye, önerdin mi Nevoş
Merak edilecek bir tarafı da yokVarsayalım yarın son gün, bekletme, çatlatma bizi
Ben yaptım ama misafir üstüne misafir geldi bir türlü açamadım konuyu
Neeyyyyyyyyyy,misafirde tam gelecek günü bulmuş minikim yaaa b8ze yapılır mı buBen yaptım ama misafir üstüne misafir geldi bir türlü açamadım konuyu