- 1 Aralık 2021
- 11.998
- 40.168
- 34
Oyyyy bugünde kurabiyeler gelmemiş
Bende misafire ikram edecektim gelmeyince kaldıNevoş bize akşam çay koydurdum kurabiye geliyor diye bir de
Şimdi çay demledim, buna bari yetişse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy bugünde kurabiyeler gelmemiş
Bende misafire ikram edecektim gelmeyince kaldıNevoş bize akşam çay koydurdum kurabiye geliyor diye bir de
kendine gelKafam dolu Deyno'm, bir kere başladı mı öyle devam ediyor. Sıkıntılar bitince geçecek bir durum yani,geçecek inşallah
Allah razı olsun canım benim, insallahKafa dolu olunca, insan yatakta birşeyler düşününce uyku kaçıyor. İnşallah tez zamanda geçer sıkıntıların Jennam
Gözüm morardı, yavaşkendine gel
Gece kafein yok papatya yada melisa çayı içip yatıyorsun bundan sonraGözüm morardı, yavaş
Bana papatya tarlası lazım ama deneyeyimGece kafein yok papatya yada melisa çayı içip yatıyorsun bundan sonra
maşallahKocam motor kulanma dedi dinlermiyim hayır çok güzel çünkü
Ama konular açıldı ben ne yapayımNevoş bize akşam çay koydurdum kurabiye geliyor diye bir de
NevroşGül'ün suçu ne ?Ama konular açıldı ben ne yapayım
Kendimi kandırılmış hissettimAma konular açıldı ben ne yapayım
Değil mi yaNevroşGül'ün suçu ne ?
Belki kandırdımKendimi kandırılmış hissettim
Hiç aşkomDeğil mi ya
Günaydın
Gelecek ay ne pişircez bu ay bittiBelki kandırdım
Sordum cevap vermediniz bende kendim seçtimGelecek ay ne pişircez bu ay bitti
Valla çayda boşa gitti nazomNevoş bize akşam çay koydurdum kurabiye geliyor diye bir de
Kendi işini kendin göreceksin nanem napcanBende misafire ikram edecektim gelmeyince kaldı
Nevos bir an sorunca heyecan yaptım ben,ondan şeyedemedimSordum cevap vermediniz bende kendim seçtim