- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz diye boşuna dememişlerBende misafire ikram edecektim gelmeyince kaldı
İpucu biriiktiriyorduk biz, bilsek seçerdikSordum cevap vermediniz bende kendim seçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz diye boşuna dememişlerBende misafire ikram edecektim gelmeyince kaldı
İpucu biriiktiriyorduk biz, bilsek seçerdikSordum cevap vermediniz bende kendim seçtim
Anneye geçti mi yavrucak?Merhabalar topicin güzel hatunları
1. Sınıf anaları var mı aranızda bişi sorcam daa
Öyle bir lüksün yokKimse de demiyor ki ordi tarifini yapmayacak mısın
Alıştık artık,son gün son dakikaKimse de demiyor ki ordi tarifini yapmayacak mısın
Yapacak mısın tarifi ordi ?Kimse de demiyor ki ordi tarifini yapmayacak mısın
Hayırlısı. Şeysizim. Bakalım.Yapacak mısın tarifi ordi ?
NeysizsinHayırlısı. Şeysizim. Bakalım.
Nevos seni düşünen yok valla, sen burda koca ameliyat gecirdin yine buradasin bi kurabiye yapamadılar ifşaa et yapmayanları belki utanırlarNeysizsin
Bakın görün, hasta bir kadının duyguları ile oynuyor
Ya benim yapacak başka işim yok ancak yatıyorumNevos seni düşünen yok valla, sen burda koca ameliyat gecirdin yine buradasin bi kurabiye yapamadılar ifşaa et yapmayanları belki utanırlar
Kız ona nevoşum, üzüyor seniYa benim yapacak başka işim yok ancak yatıyorum
İştahımda yok belki kurabiyeler beni acıktırır
Biri yaptı eklememiş bile
Yaptım işte Kanayan yaraya parmak bastımNeysizsin
Bakın görün, hasta bir kadının duyguları ile oynuyor
Yapmazsa döverizKız ona nevoşum, üzüyor seni
Tamam nevoşum sen yalnız değilsinYapmazsa döveriz
Tez zamanda toparlarsınYa benim yapacak başka işim yok ancak yatıyorum
İştahımda yok belki kurabiyeler beni acıktırır
Biri yaptı eklememiş bile
Amin canımTez zamanda toparlarsın
Malatya kayısılarını düşün. Bir tarafta silkeleyenler, bir tarafta patik yapanlar. Sonra diğerleri geliyor ve kayısı kavgası başlıyor ve sen seyrediyorsun keyfince...
Eki Görüntüle 3481640
Nerden geldi aklına bu istemsiz sesli güldümTez zamanda toparlarsın
Malatya kayısılarını düşün. Bir tarafta silkeleyenler, bir tarafta patik yapanlar. Sonra diğerleri geliyor ve kayısı kavgası başlıyor ve sen seyrediyorsun keyfince...
Eki Görüntüle 3481640
Zaten gülemiyorum dikişlerim ağrıyorNerden geldi aklına bu istemsiz sesli güldüm
Deli yawTez zamanda toparlarsın
Eki Görüntüle 3481640