- 1 Aralık 2021
- 12.149
- 40.827
- 34
Allah razı olsun canımAaaaaa çok geçmiş olsun canım benim, rabbim beterinden korusun inş18 eylul retro var,ondan belkide duygusallığın
Geçmiş olsun canımMotorla küçük çaplı bir kaza yaptım kol ve bacaklarımda küçük sıyırıp ve morluklar var yinede Mr çekildim
Nedeni net olmayan bir duysallik ve dalgınlık vardı üstümde zaten
Evet hemsosuuuum hepimizin içinden geçecekmiş birdeBen o retronun ...
Bu son olsun kuzuAllah razı olsun canım
bir ağrım yok biraz bacağım sızlıyor birde sol kolum sıyrılan yeri Çocuklar okulda söylemedim eşimde bugün dönüyordu onada söylemedim henüz
Gecmedigi zaman varmış gibi tövbe tövbe, sonumuz hayrolsun hemşomEvet hemsosuuuum hepimizin içinden geçecekmiş birde
Sanırım uzun süre binmem motora felanBu son olsun kuzu
Amiinn hemsosuu, en iyisi inzivaya çekilip uzaklaşmak yoksa ne göreceğiz belli değilGecmedigi zaman varmış gibi tövbe tövbe, sonumuz hayrolsun hemşom
Binme canım kendini toparla birazSanırım uzun süre binmem motora felan
Uludağ yakinAmiinn hemsosuu, en iyisi inzivaya çekilip uzaklaşmak yoksa ne göreceğiz belli değil
Çok çok geçmiş olsun canım benimMotorla küçük çaplı bir kaza yaptım kol ve bacaklarımda küçük sıyırıp ve morluklar var yinede Mr çekildim
Nedeni net olmayan bir duysallik ve dalgınlık vardı üstümde zaten
Çıkışı olur da inişi olur mu emin değilim hemsosuuUludağ yakin
Hele bir kaçalım da,dönecek olan kim ?Çıkışı olur da inişi olur mu emin değilim hemsosuu
Ahhhhhh hayalin güzelliğiHele bir kaçalım da,dönecek olan kim ?
İki seneye yakındır kullanıyorum yaz tatilinden sonra ikinci kez kullandım verdiğim aradan bir garip geldi bisiklet gibi yavaşlatınca ayağımı yere koydumBinme canım kendini toparla biraz